ostryus Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 Newport Federal Bank Routing number: 011501598 bardzo prosze o pomoc bo musze miec BIC numer lub SWIFT i za cholere niemoge znalesc;/
kubakj Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 Newport Federal BankRouting number: 011501598 bardzo prosze o pomoc bo musze miec BIC numer lub SWIFT i za cholere niemoge znalesc;/ Zadzwon na infolinie banku, ale nie ma tego banku w bazie SWIFT/BIC, wiec nie obsluguja przelewow przychodzacych, ale moze inny bank ich obslugiwac, wiec podadza Ci inny nr SWIFT.
MichalKrakow Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 dokladnie, polecam telefon na infolinie. Jesli nie masz w papierach, ktore dostales przy zakladaniu konta.
ostryus Napisano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 a mogł bym kogos z was poprosic zeby przedzwonił do nich...bo ja niebardzo :oops: (401) 847-5500 dziekuje bardzo z gory
ostryus Napisano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 zebym wiedzał ze ten Bank jest taki udany to bym niedzwonił Sad Powiedziałą mi Pani na infolini ze w USA niema SWIFT/BIC code..... no niewyrabiam Evil or Very Mad Moze ktos przemowi im do rozumu? bo ja niedaje im rady Co za ***** ci Amerykanie wrrrr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.