ostryus Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Newport Federal Bank Routing number: 011501598 bardzo prosze o pomoc bo musze miec BIC numer lub SWIFT i za cholere niemoge znalesc;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Newport Federal BankRouting number: 011501598 bardzo prosze o pomoc bo musze miec BIC numer lub SWIFT i za cholere niemoge znalesc;/ Zadzwon na infolinie banku, ale nie ma tego banku w bazie SWIFT/BIC, wiec nie obsluguja przelewow przychodzacych, ale moze inny bank ich obslugiwac, wiec podadza Ci inny nr SWIFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalKrakow Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 dokladnie, polecam telefon na infolinie. Jesli nie masz w papierach, ktore dostales przy zakladaniu konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostryus Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 a mogł bym kogos z was poprosic zeby przedzwonił do nich...bo ja niebardzo :oops: (401) 847-5500 dziekuje bardzo z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostryus Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 zebym wiedzał ze ten Bank jest taki udany to bym niedzwonił Sad Powiedziałą mi Pani na infolini ze w USA niema SWIFT/BIC code..... no niewyrabiam Evil or Very Mad Moze ktos przemowi im do rozumu? bo ja niedaje im rady Co za ***** ci Amerykanie wrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.