foka22 Napisano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2005 Jestesmy z kolezankami oskarzone o wyludzenie 14,20zl od taksowkarza. Sprawa najprawdopodbniej bedzie umozona a my uniewinnione, bo nie ma tam naszej winy. No i nie wiem czy we wniosku o wize zaznaczyc ze tak czy nie?? i czy jak zaznacze ze tak to czy ma to wplyw na decyzje o otrzymaniu wizy?? Acha jade do USA na work&travel !!Prosze o pomoc bo zwariuje:))
Marianna Napisano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2005 chyba bedziesz porzebowala zaswiadczenie o niekaralnosc do za3atwienia w najblizszym czasie wszytskich formalnosc i bedziesz miala klopoty z otrzymanem go...wyjade mi sie ze bedziesz miala problemy z uzyskaniem wizy. To jest moje zdanie i moge sie mylic.
szakal23 Napisano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2005 Śmia3o zaznaczaj nie!!!!!!!!! ja tez mia3em jakies g3upoty w aktach i zaznaczy3em nie. Kto to sprawdza:) A jak zaznaczysz tak to to juz bedzie pozamiatane beda cie tak gnebili w ambasadzie ze nie dostaniesz. Powodzenia
bunny Napisano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2005 Dopóki nie jestes skazana to w świetle prawa jesteś niewinna. Samo oskar?enie nic jeszcze nie znaczy, ja moge oskar?ya prezydenta jeśli mi przyjdzie ochota i co z tego... Zreszta we wniosku wizowym wyraznie jest napisane Have you ever been arrested or convicted for any offense or crime
foka22 Napisano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2005 Zaswiadczenie o niekaralnosci dostane juz jestem w trakcie zalatwiania!! W sadzie powiedzieli ze to nie ma wplywu bo jest to tylko wykroczenie!!Tylko czy w konsulacie moga miec odmienne zdanie?????
Chomik Napisano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2005 Zaswiadczenie o niekaralnosci dostane juz jestem w trakcie zalatwiania!! W sadzie powiedzieli ze to nie ma wplywu bo jest to tylko wykroczenie!!Tylko czy w konsulacie moga miec odmienne zdanie????? Tym bardziej nie masz powodow do zmartwien... Wpisz kategorycznie nie i fly fly fly away! 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.