trantitla Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 jak w temacie: initial interview? to ile tych wywiadow jest przeprowadzane? dzisiaj dostalem notice of action z data na 26 lipca na initial interview - no wlasnie co to znaczy initial? ps. napisane jest abym przyszedl z zona oraz przyniosl wszystkie dokumenty potrzebne na potwierdzenie malzenistwa , wiec wydaje mi sie ze to juz ten glowny wywiad - czy moze sie myle? w koncu od zlozenia papierow uplynello rowne 2 miesiace a do czasu initial interview bedzie okres 4 miesiecy? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
widlek Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 mozesz to traktowac jako glowne interview po ktorym rozstrzygnie sie wszystko i zapadnie ostateczna decyzja. w moim przypadku na tym interview nie zapadla decyzja - powiedzieli ze musze przyjsc jeszcze raz zeby do tego czasu uporzadkowac moje sprawy. mialem jeszcze jedno interview, ale jak sie okazalo byla to taka gra na czas i nie tylko, wszystko bylo ok, wprowadzili troche zamieszania :roll: taka procedura :x . za drugim razem tylko przyszedlem, nie widzialem juz tego samego urzednika i wbili mi pieczatke do paszportu :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
widlek Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 initial znaczy... wstepne, poczatkowe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trantitla Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 dzieki za odpowiedz... samo slowo initial nie jest mi obce... co mnie zbilo z tropu to to ze nigdy nie slyszalem aby osoba szla dwa razy na interview... myslalem ze to jednorazowa wycieczka i po niej wszystko z glowy.... no zobaczymy jak to u mnie bedzie... PS. a ile czasu musiales czekac od initial interview do nastepnego??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
widlek Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 2 tygodnie czekalem na nastepna wizyte, ale urzednik mowil ze moge przyjsc tydzien wczesniej - wybralem opcje za 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.