marta_s-c Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Hej Ktory z Parkow na Fłorydzie badz w Kalifornii bardziej polecacie ?? Prosze o info
marta_s-c Napisano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Agatenka a moze doradzisz lepiej na Fl czy CA ??
agatenka Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Nie mogę Ci doradzić, nie byłam w Universalu w Kalifornii więc nie mogę ich porównać. Atrakcje mają chyba podobne, część mają taką samą ( np. Shrek 4D, Terminator, Powrót do przyszłości ) Plus tego w Kaliforni jest możliwość zwiedzenia planów filmowych za to w Orlando są dwa parki tematyczne oprócz głównego jest jeszcze Islands of Adventure ze Spidermanem i Hulkiem oraz wieloma fajnymi pokazami.
Przemero Napisano 21 Maja 2007 Zgłoś Napisano 21 Maja 2007 Hej, zwiedziłem Universal Studios, Disney i California Adventure. Polecam każdy park rozrywki w USA, ponieważ goście pompują w nie niesamowitą kasę i warto to zobaczyć. Dla mnie nr1 to Universal Studios, potem Disney wraz z Californią Adventure ( oba te parki sa obok siebie ) a potem jeszcze Sea World w San Diego. Pozdraiwam Jak chcesz więcej informacji to pisz na przemero@digi.pl
coldsauce Napisano 21 Maja 2007 Zgłoś Napisano 21 Maja 2007 Elo....na Florydzie polecam Universal (Studios i Island of adventures) oba wymiataja tylko ze 1 dzien starczy swobodnie na obydwa... a z Disneya najlepszy jest MGM Studios i Epcot....reszta Disneya jest raczej dla dzieci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.