marta_s-c Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Hej Ktory z Parkow na Fłorydzie badz w Kalifornii bardziej polecacie ?? Prosze o info Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Oba Universal-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta_s-c Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Agatenka a moze doradzisz lepiej na Fl czy CA ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nie mogę Ci doradzić, nie byłam w Universalu w Kalifornii więc nie mogę ich porównać. Atrakcje mają chyba podobne, część mają taką samą ( np. Shrek 4D, Terminator, Powrót do przyszłości ) Plus tego w Kaliforni jest możliwość zwiedzenia planów filmowych za to w Orlando są dwa parki tematyczne oprócz głównego jest jeszcze Islands of Adventure ze Spidermanem i Hulkiem oraz wieloma fajnymi pokazami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemero Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Hej, zwiedziłem Universal Studios, Disney i California Adventure. Polecam każdy park rozrywki w USA, ponieważ goście pompują w nie niesamowitą kasę i warto to zobaczyć. Dla mnie nr1 to Universal Studios, potem Disney wraz z Californią Adventure ( oba te parki sa obok siebie ) a potem jeszcze Sea World w San Diego. Pozdraiwam Jak chcesz więcej informacji to pisz na przemero@digi.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldsauce Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Elo....na Florydzie polecam Universal (Studios i Island of adventures) oba wymiataja tylko ze 1 dzien starczy swobodnie na obydwa... a z Disneya najlepszy jest MGM Studios i Epcot....reszta Disneya jest raczej dla dzieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.