maniak Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Witam Mam pytanie odnosnie GED. Przegladalem forum, ale niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. A brzmi ono nastepujaco: W Polsce mam ukonczona 1 klase liceum. Czy w tej sytuacji moge zdawac czy GED czy musze isc do High School ? Jak to dokladnie wyglada. Czekam na pomoc. Pozdrawiam Maniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 WitamMam pytanie odnosnie GED. Przegladalem forum, ale niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. A brzmi ono nastepujaco: W Polsce mam ukonczona 1 klase liceum. Czy w tej sytuacji moge zdawac czy GED czy musze isc do High School ? Jak to dokladnie wyglada. Czekam na pomoc. Pozdrawiam Maniak Ile masz lat? Jak masz < 19 lat, to zapomnij o GED, bo nie mozesz zdawac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniak Posted May 26, 2007 Author Report Share Posted May 26, 2007 Nie jeszcze nie mam. To jakie sa inne wyjscia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Nie jeszcze nie mam. To jakie sa inne wyjscia ? Minimum do wziecia GED to 16/17 lat (zalezy od stanu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniak Posted May 26, 2007 Author Report Share Posted May 26, 2007 Ja mam skonczone 18. Czyli moge zdawac GED ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ja mam skonczone 18. Czyli moge zdawac GED ? Wiekowo tak, ale sa jeszcze inne wymogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniak Posted May 26, 2007 Author Report Share Posted May 26, 2007 A mozesz podac jakie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 A mozesz podac jakie ? Poszukaj tutaj, http://www.acenet.edu/AM/Template.cfm?Section=GEDTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.