maciek_wlo Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 powiedzcie mi czy jest możliwość otrzymania SSN mając wize typu F-1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 powiedzcie mi czy jest możliwość otrzymania SSN mając wize typu F-1? Tak. Wystarczy isc do collegu/univerystetu lub na program, ktory po 9 miesiacach uprawnia do otrzymania OPT (praktyka 12 miesiecy full time lub 24 miesiace part time + EAD + SSN). Odrazu nie da sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek_wlo Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Dziękuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
amswer Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 czy przy aplikowaniu na ssn niezbedny jest kontrakt czy ds i visa wystarcza?? bo moja dziewczyna w dsie ma napisane pracodawce Harrahs cherokee, a jestesmy w norwichu w tej chwili i szukamy dla niej pracy...i niby znalezlismy, tylko problem z tym ssn, czy to bedzie problem jak na dsie jest wpisane cos takiego....?? dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 czy przy aplikowaniu na ssn niezbedny jest kontrakt czy ds i visa wystarcza?? bo moja dziewczyna w dsie ma napisane pracodawce Harrahs cherokee, a jestesmy w norwichu w tej chwili i szukamy dla niej pracy...i niby znalezlismy, tylko problem z tym ssn, czy to bedzie problem jak na dsie jest wpisane cos takiego....??dzieki Adres mozesz podac jaki chcesz chyba, ale moga sprawdzac u pracodawcy, czy nie uciekliscie od niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.