Skocz do zawartości

Karty SIM pre-paid w sklepach?

b1ogusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon  np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05

No w koncu ktos to odkryl. Ja juz wiele razy polecalem ta firme, bo cenowo jako telefon prepaid sa naprawde rewelacyjni.

Napisano
Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon  np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05

No w koncu ktos to odkryl. Ja juz wiele razy polecalem ta firme, bo cenowo jako telefon prepaid sa naprawde rewelacyjni.

Ile kosztuje odebranie połączenia z Polski?

Czy mają oni zasięg w stanie Ohio (konkretnie Sandusky)?

Jak doładowuje się nowe impulsy?

Napisano
agatenka a rozmowa do PL i odbieranie SMS?

Nie mam pojęcia ile kosztuje rozmowa do polski ponieważ dzwonie albo

Skype – skype – za darmo, lub

Skype – telefon domowy w Polsce – 0.021$ lub

Skype – polska komórka – 0.25$

Jestem zadowolona zarówno z ceny jak i z jakości więc z komórki nawet nie próbowałam

Smsy znajomi wysyłają mi na polskiego tak-taka więc niestety też nie mam pojęcia.

Czy mają oni zasięg w stanie Ohio (konkretnie Sandusky)?

Jak doładowuje się nowe impulsy?

Tutaj masz mapę gdzie mają zasięg

http://www.net10.com/jsplib/verify_mapcov.jsp

Doładowywać możesz kartami lub przez Internet

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...