kermit Napisano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2007 agatenka a rozmowa do PL i odbieranie SMS?
cavscout Napisano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2007 Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05 No w koncu ktos to odkryl. Ja juz wiele razy polecalem ta firme, bo cenowo jako telefon prepaid sa naprawde rewelacyjni.
Tuba Napisano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2007 Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05 No w koncu ktos to odkryl. Ja juz wiele razy polecalem ta firme, bo cenowo jako telefon prepaid sa naprawde rewelacyjni. Ile kosztuje odebranie połączenia z Polski? Czy mają oni zasięg w stanie Ohio (konkretnie Sandusky)? Jak doładowuje się nowe impulsy?
agatenka Napisano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2007 agatenka a rozmowa do PL i odbieranie SMS? Nie mam pojęcia ile kosztuje rozmowa do polski ponieważ dzwonie albo Skype – skype – za darmo, lub Skype – telefon domowy w Polsce – 0.021$ lub Skype – polska komórka – 0.25$ Jestem zadowolona zarówno z ceny jak i z jakości więc z komórki nawet nie próbowałam Smsy znajomi wysyłają mi na polskiego tak-taka więc niestety też nie mam pojęcia. Czy mają oni zasięg w stanie Ohio (konkretnie Sandusky)?Jak doładowuje się nowe impulsy? Tutaj masz mapę gdzie mają zasięg http://www.net10.com/jsplib/verify_mapcov.jsp Doładowywać możesz kartami lub przez Internet
Tuba Napisano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2007 A odebranie rozmowy z Polski coś kosztuje w Net10? Jeśli tak to ile?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.