b1ogusz Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Witam Czy mozna w stanach dostac karty sim w systemime pre-paid sieci T-mobile, Cingular, itp. w sklepach? Tak jak u nas zestawy startowe popa, heyah... Moze jeszcze da sie je kupic na lotnisku? Zalezy mi na taniej karcie bez telefonu, co by kupic, wlozyc i dzwonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mala_ch Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 w sklepach mozna kupic zestawy z telefonami. Z tego co sie orientuje, to same karty sim sa do kupienia tylko w okreslonych punktach sprzedazy operatora. Szczegoly na ich stronach. Ja mam do odsprzedania karte sim T-Mobila z CT. Jak bedziesz zainteresowany daj znac na priva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Karta sami kosztuje wiecej niz telefon z karta w zestawie hyhyhy Karte mozna kupic na eBay od kogos, kto wzial telefon, a karta mu zostala. Tak czy siak lepiej kupic telefon za $19.99 z cingular.com i mamy telefon, ladowara, $10 na dzwonienie i karte sim z nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshprince Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 witam,potrzebna mi jest karta pre-paid , jeżeli komuś zbywa to chętnie przyjme ,lub ewentualnie kupie poza tym moze ktos wie jakie karty najbardziej opłaca sie kupić w usa ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshprince Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 witam,potrzebna mi jest karta pre-paid , jeżeli komuś zbywa to chętnie przyjme ,lub ewentualnie kupie poza tym moze ktos wie jakie karty najbardziej opłaca sie kupić w usa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola:) Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Najlepszy jest Cingular, jak dla mnie, chociaż T-mobile też nie był najgorszy. Kup sobie nową kartę, zapłacisz za nią jakieś $20-30, nie pamiętam dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeklin Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 20-30 mowisz, a jakie ceny polaczen i smsow do PL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 z cingulara polaczenia do polaski nie pamietam ile , ale sms kosztuje 5 centow ( wysylanie i odbieranie w tej samej cenie). pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0d Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 rozmowy do Polski: 0,75 dolara/minuta - a odebranie 0,25 dolara/minuta cingular Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Przechodziłam już przez kilka firm: Cingular, T mobile, tracfone itd. Wszystkie były ok, ale ostatnio kupiłam jakiś inny wynalazek – najbardziej opłacalny - Net 10 - za 30$ dostaje się telefon np nokie 1600 i 300 impulsów ( jeden impuls – jedna minuta rozmowy wew kraju) , nie ma żadnych dziennych czy miesięcznych opłat, sms do polski kosztuje 0,5 impulsu czyli przeliczając na $ = 0,05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.