EiZa Napisano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2007 Czekam na tel.z AMBASADY! Jak to jest? Wiza o pobyt staly! -------------------------------------------------------------------------------- W marcu maz zlozyl dokumenty w Kanadzie o sciagniecie mnie i corczeki. 15 maja zadzwonila babaka z ambasady z prosba o doslanie 2 dokumentow, i informacja ze wiza zostala mi przyznana i nie bede musiala jechac na interview. Powiedziala tez, ze jak tylko otrzymaja dokumenty zadzwonia w celu ustalenia daty odebrania wizy. I mija juz prawie miesiac, dokumenty napewno doszly juz dawno temu! A tu cisza Zastanawiam sie czy cos moze jest nie tak? Czy oni zawsze tak mowia? A chodzilo tylko o orginaly aktow urodzenia! Jesli ktos z Was mial podobna sytuacje prosze piszcie!
sly6 Napisano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2007 Pozostaje Ci czekac na ruch z Ambasady,teraz nic nie zrobisz. Moze juz w tym miesiacu lub w przyszlym dostaniesz wize stalego pobytu.I sama zobaczysz ze to szybko trwalo a jak chcesz sie dowiedziec czy doszly te akty to napisz e-miala do nich: e-mail: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
EiZa Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2007 wiem, wszyscy mowia mi zebym uzbroila sie w cierpliwosc;) boje sie tam pisac, bo dostalam list w ktorym pisali, ze kazdy moj telefon czy tez mail do nich przedluzy cala te procedure...
EiZa Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2007 Skoro nie ma innej rady, i nic nie moge zrobic, to zaczynam uczyc sie cierpliwosci Jak tylko zadzwonia wszystko Wam opisze!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.