remas87 Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Witam! mam takie pytanie ponieważ za tydzien wyjeżdżam do UK a potem chcialbym jechać do Usa kolejny raz ale moja wiza juz wygasła.Chciałbym sie starać o nią jeszcze przed wyjazdem a został mi tylko tydzień.Czy możliwe jest aby po ewentualnym otrzymaniu wizy, poczekać i tego samego dnia odebrać paszport z wizą omijając DHL. pozdrawiam
sly6 Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Musisz miec mocne podstawy do tego aby Ci wydali wize tego samego dnia np pogrzeb . w innym przypadku musisz sie umowic z dhl aby nie czekac na kuriera i odebrac przesylke w biurze dhl.
remas87 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 A jak to wygląda z DHL oni dostają wizę pewnie po południu do centrali w warszawie.Bo chodzi o to żeby w jeden dzień to załatwić...i kilka godzin moge poczekać ewentualnie ale nie wiem czy to się jeszcze opłaca.Czas oczekiwania na rozmowe to 2 dni..
sly6 Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Sadze ze dostaja paszporty na drugi dzien a co do oplaty to sie oplaca dostarczenie paszportu z wiza do Ciebie.
remas87 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 ok dzięki za info to lipa bo nie mam gdzie nocować za bardzo w WWA i też nie moge czekać 2 dni więc bedę musial się starac po powrocie ale teraz mam lepsze alibi że wakacje itp a we wrześniu już może być ciężej dlatego zależało mi teraz się starać ale trochę za późno pomyślałem;]
remas87 Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 No niestety paszport jest mi niezbędny do pracy, NIN, Home Office itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.