mpbc Napisano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2007 Moj brat zaoferowal sie, ze mnie zawiezie samochodem, wiec podjade pod sam terminal...Kurcze, to juz za kilka dni, a ja jeszcze jestem w totalnym proszku...czas sie wziac za szykowanie... Z tym pojazdem to uważaj tam nie wolno parkować i policja od razu intereniuje. Lepiej wjechać na parking (piętrowy) i wtedy kierowca może spokojnie Cię odprowadzić.
apis77 Napisano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2007 Spoko, to nie mój pierwszy lot samolotem, choć pierwszy do USA Daje sobie zawsze rade z tymi policjantami (choć widziałam ich może tylko ze dwa razy na kilka już wylotów), zresztą tam jest takie miejsce, żeby sie na chwile zatrzymac i wystawić bagaże, a tylko tyle mi potrzeba... No ale dzięki za rade, może inni tego nie wiedza, to sobie poczytają :wink:
qbson Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2007 A w takim razie gdzie sie oddaje bagaże?
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2007 qbson oddaje sie je przy nodprawie biletowo-bagazowej Apis ma racje ze mozna wyskoczyc z samochody,wyjac bagaze i potem idzie sie do terminala a kierowca odjezdza,moze pozostawic potem samochod na parking .
apis77 Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2007 sly6 dokładnie to miałam na myśli, szybka ewakuacja z auta wraz z bagażem, żeby nie blokować ruchu, a potem pożegnanie z kierowca, buziaki i takie tam...pa pa na do widzenia :wink:
apis77 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam jeszcze pytanko, ile godzin przed wylotem moge sie spokojnie odprawic internetowo? Lece 8 sierpnia o 7:05 ... A dzis juz 6 sierpnia i prawie 18...
sly6 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2007 24 hours for flights departing from or arriving in the United States, Mauritius, Libanon, Hungary and Delhi https://www2.klm.com/gs/ici/checkin/Main/Ch...w.airfrance.com
apis77 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2007 Ok, czyli jutro, jak wstanę, to mogę sie spokojnie odprawić, a potem zabrać się za dopinanie pakowania na ostatni guzik? Acha, czy coś takiego, jak nawilżane chusteczki do rak i do twarzy mogą być w bagażu podręcznym? Przez tyle godzin lotu trzeba sie trochę odświeżyć, zwłaszcza, ze nie wolno mieć pasty do zębów ani dezodorantu... Guma do żucia wszystkiego nie załatwi...
sly6 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2007 apis77 chusteczki mozesz miec takie ,wazne aby sie waga sie zgadzala
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.