h1988 Napisano 3 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2007 witam nie jestem pewna co mam wpisac w tym punkcie -21. Pana/Pani obecne zajęcie (jeśli jest Pan/Pani na emeryturze, należy napisać,, na emeryturze ", jeśli Pan-Pani studiuje, należy napisać ,,studia") wlasnie skonczylam Liceum ogolnoksztalcace , zdalam mature i zlozylam dokumenty na uczelnie ktora rozpoczne od pazdziernika ... i nie wiem co w moim przypadku najlepiej wpisac w to miejsce? moze uczen? -i to samo w punkcie 20. Nazwa i adres obecnego miejsca pracy lub szkoły? co wpisac? :roll: :roll: -26. Jak długo zamierza Pan/Pani pozostać w Stanach Zjednoczonych? wpisac : 1 month czy dokladną date powrtotu -27. Jaki jest cel Pana/Pani podróży? w jezyku polskim czy angielskim? dziekuje z gory i pozdrawiam
sly6 Napisano 3 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2007 h1988 wypelniasz wniosek po polsku bez polskich znakow takich jak ł;ś;ą.[/code]
kamil27 Napisano 3 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2007 witam nie jestem pewna co mam wpisac w tym punkcie-21. Pana/Pani obecne zajęcie (jeśli jest Pan/Pani na emeryturze, należy napisać,, na emeryturze ", jeśli Pan-Pani studiuje, należy napisać ,,studia") wlasnie skonczylam Liceum ogolnoksztalcace , zdalam mature i zlozylam dokumenty na uczelnie ktora rozpoczne od pazdziernika ... i nie wiem co w moim przypadku najlepiej wpisac w to miejsce? moze uczen? -i to samo w punkcie 20. Nazwa i adres obecnego miejsca pracy lub szkoły? co wpisac? Rolling Eyes Rolling Eyes ja pracuje więc wpisałem prawdę -26. Jak długo zamierza Pan/Pani pozostać w Stanach Zjednoczonych?wpisac : 1 month czy dokladną date powrtotu wpisałem dokładnie 1 miesiąc -27. Jaki jest cel Pana/Pani podróży? jadę zwiedzać i odwiedzić przyjaciół wszystko po polsku, wiza na 10 lat powodzenia!
h1988 Napisano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 4 Lipca 2007 hej pliss pomozcie bo lada dzien mam spotkanie a nie moge wypelnic wniosku bo nie jestem pewna co wpisac :oops: :oops: :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.