h1988 Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 witam dzis rano wstawilam sie w ambasadzie w Krakowie .. gdy juz nas wpuszczono w pomieszczenie gdzie sie czeka na swoj numerek do okienka -wszyscy oczekujacy byli masakrycznie zdenerwowani (chyba co 2 osoba trzęsła nogami) pomyslalam ze pewnie tak samo wygladam i weszlam usmiechnieta... Bylam jako pierwsza u konsula ... Zapytal się ile razy bylam w usa ?(raz) kim sa dla mnie osoby ktore mnie zapraszaja?(ciocia i wujek) i w zwiazku ze w tym roku skonczylam liceum ogolnoksztalcace co chce robic dalej?(pokazalam podanie na uczelnie) Pan sprawidzil (tak sadze) czy wrocilam w czasie ... Nawet nie zapytal o zaproszenie ... i zyczyl udanego urlopuz!! za 5 dni dostane paszport to napisze na ile dostalam ... booooze do tej pory nie moge uwierzyc w to :roll: zycze wszystkim powodzenia
xtek Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 tez bylem dzis, ale bylem na tyle cwany, ze zapytalem sie na ile dostaje wize - 3 lata o ktorej bylas? ja mialem na 8:25 i numerek 18
h1988 Napisano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 ja juz bylam taka podekstytowana ze cieszylam sie ze dostalam mialam na 8.10
sly6 Napisano 6 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2007 h1988 a co napisalas w formularzu na temat szkoly?czy sie uczysz czy??
h1988 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 witam dzis przyszla paczka kurierska z paszportem dostalam wize na rok ale pewnie na granicy w usa konsul skroci .. najwazniejsze ze ją mam pozdrawiam i powodzenia!
sly6 Napisano 10 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 h1988 jak dobrze pujdzie to na lotnisku dostaniesz pobyt max na 6 miesiecy .. a Ty masz na wizie moze literke M?jak masz to mozesz wrocic do USA dopuki bedziesz miec wazna ta promese wizowa.Ale pamietaj o jednym ze jak bedziesz dluzszy czas w USA np ponad 4-5 miesiace i bedziesz chciala wrocic szybko do USA(np po 1-2 miesiacach) to mozesz miec problemy na granicy.
h1988 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 Entries : M Annotation : applicant not the same as class entry --->co to znaczy? bo ostatnio jak bylam to nie mialam nic wypelnionego w tym miejscu..?
sly6 Napisano 10 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 applicant not the same as class entry tym wpisem nie musisz sie obawiac tutaj Chomik wyjasnila ten napis http://www.usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.ph...33b1f9721483f88
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.