Graciuch Napisano 9 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2007 Mam kilka pytan: 1 kupilem bilet w aero.pl i dostalem 2 maile. Czy mam wydrukowac obydwa maile i z 2 kartkami a4 udac sie na lotnisko?? 2 lece do chicago i mam 1 przesiadke w newarku....czy tam bede mial rozmowe jakas i wszystko z tymi pieczakami? czy dopiero w chicago? zdąze w 1,53h? jezeli sie spoznie to pozwola mi leciec kolejnym lotem?? dziekuje za pomoc pozdrawiam
sly6 Napisano 9 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2007 Graciuch rozmowe bedziesz miec w Newarku a jaka linia lotnicza lecisz z Newarku do Chicago?
sly6 Napisano 10 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 to nie masz czego sie obawiac bo jesli nawet bys sie spoznil na samolot nie z wlasnej winy wtedy bedziesz miec mozliwosc leciec nastepnym LOT I United teraz sa razem w Alliance
Graciuch Napisano 10 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 spoko, a co z tym biletem...mam wydrukowac obie strony?? i to wszystko?
sly6 Napisano 10 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2007 Na lotnisku dostaniesz 2 karty pokladowe tzn 1 na lot z Polski do USA a 2 na lot wewnatrz USA i tego pilnuj .. co do tych kartek to mozesz wydrukowac ,pewnie 1 z nich dotyczy lotu z Newarku do Chicago lub lotu powrotnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.