Jump to content

ile mozna zarobic pieniazkow?

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko, chyba dosyc standardowe. Ile moge przywiezc pieniazkow bedac na takim wyjezdzie? Zalezy mi na tej informacji, poniewaz inwestuje w to troche oszczednosci i zastanawiam sie czy to sie zwroci? Jak to jest w przypadku biura Campus albo Columbus?

Posted
Mam pytanko, chyba dosyc standardowe. Ile moge przywiezc pieniazkow bedac na takim wyjezdzie? Zalezy mi na tej informacji, poniewaz inwestuje w to troche oszczednosci i zastanawiam sie czy to sie zwroci? Jak to jest w przypadku biura Campus albo Columbus?

Witaj na Forum, Doniu! :D

Pytanko tylez standardowe, co niemozliwe do udzielenia jednej, poprawnej odpowiedzi.

1. To nie zalezy od tego, czy innego biura, ale od pracy, ktora podejmiesz.

2. Dalej - zalezy od tego jak szybko wyjedziesz...

3. Na ile jestes zaradna, zeby znalezc (o ile Cie to interesuje) druga prace... Czyli rowniez od tego dokad trafisz (miasto, wies, park rozrywki?)... :shock:

4. Zalezy od grafika i ukladow w Twojej pierwszej pracy - czy bedziesz w stanie ulozyc go sobie tak, zeby nie kolidowal z ewentualna druga praca.

5. Od wielu innych czynnikow + dodatkowo szczescia... :lol:

Generalnie o zwrot wlozonych srodkow nie powinnas sie martwic, a mozesz zarobic jeszcze cos wiecej, duzo wiecej, lub ekstremalnie duzo wiecej! I wydac na zakupy, wydac na podrozowanie lub przywiezc ze soba 8)

Jedna rada: jedz, nie zrezygnuj z takiej szansy i okazji! :D

Pozdrawiam serdecznie,

DAWID

Posted

Zgadzam sie z powy?szym :D Super doświadczenie i jak by nie by3o sprawdzenie siebie w ró?nych dziwnych sytuacjach.

ALe ostrzegam to wciąga!!! :!: Pojedziesz raz -bedziesz chcia3a wiecej :jem2:

Niekoniecznie dla kasy tylko dla fajnej atmosfery i ciekawych doświadczen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...