BIBI Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam i dziękuje za wszystkie sugestie dotyczące ubioru ,lecę 9.08 i życzcie mi powodzenia bo "bardzo przeplatam uszami". pozdrawiam.
Znaw Napisano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2007 lol, w nowym jorku sie chodzi we wszytskich, kobiety z indii chodza w sarii, muzulamnki w hijabach, jest goraco, szczegolnie w subwayu wiec kilka par dzinsow i koszulek wystarcza pamietaj ze duzo sie chodzi, ja juz dawno odlozylam wysokie buty i chodze w japonkach
Brother_luk Napisano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja myśle ze dobrym pomyslem bylo by ubranie sie w twoj stroj regionalny:)) A tak poważnie mowiac nigdy jadac do USA nie myslalem o tym ze ktos bedzie patrzal ze jestem ubrany inaczej niz oni . Bądź sobą kobieto a lepiej na tym wyjdziesz ) Nie poświecaj swojego cennego czasu na takie bzdury ) . Ubieraj i sie w to w czym sie dobrze czujesz. A nie w to co musisz zalozyc zeby nie wygladac jak dziwak
floorek Napisano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2007 Jak chcesz wygladac mlodo i po amerykansku koniecznie musisz isc do Abercrombie & Fitch, Hollister, American Eagle i Aeropostale. To sa zdecydowanie biale sklepy, ktore charakteryzuja sie jednak wysokimi cenami.
cinema Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgadzam sie z floorek w Aeropostale są świetne ciuchy. patrząc na katalogi i z tego jakie z tej firmy mam ja. A jeżeli chodzi o normalne ubieranie to tam modne od dłuższego czasu jest wszystko to co do nas dopiero dochodzi. Ja slyszałam ze ludzie nie zwracają uwagi na wyglad w USA, a niektórzy Polacy po dłuższym pobycie też sie przepromieniowują automatycznie na ich styl:) Mi sie wydaje ze jeśli ubrałabys sie tak jak chodzisz elegancko w polsce to zrobiłabyś furrore:P
Jackie Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2007 Furorę ciężko zrobić z tego powodu o którym piszesz - mało kto zwraca uwagę na strój, chyba że w jakimś specyficznym środowisku gdzie liczy się fantazja, np. artystycznym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.