Skocz do zawartości

szukam chętnych do zwiedzania USA

greg008

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, tak jak w temacie szukam chetnych osób na zwiedzanie USA chodzi mi o podróż podobną do tej opisanej na tej stronie: http://www.wyprawa.republika.pl/ czyli miedzy innym chce zobaczyc : Nowy York, Wodospad Niagara, Waszyngton, Chicago, Mount Rushmore, Yellowstone NP, Salt Lake City, Arches NP., Bruce Canyon NP, Zion NP. Grand Canyon NP., Las Vegas, San Diego, Tijuana (Meksyk), Los Angeles, Hollywood, San Francisco.

Jestem otwarty na prozpozycje jest to bardzo przybliżony plan wymagajacy ok. 4 tyg. wypozyczenia lub zakupu auta .... jestem wolny od ok. 20-29 sierpnia ale jestem pod tym wzgledem dosc elastyczny wiec wszelkie osoby ktore byly by zaciekawione wyprawą zycia dajcie jak najszybciej znac. W mój mail w razie czego : greg008@poczta.fm

ps. prosze jesli znacie jakies strony lub inne fora gdzie moglbym znalezc osoby lub informacje na temat wypozyczenia auta , podrozy i wszystko co z tym zwiazane bylbym bardzo wdzieczny

• 3 lata później...

Napisano

spookines moze i szukasz -zycze powodzenia ale nie pisz w temacie z roku 2007 :D

mozesz napisac swoj temat lub tez pod inny-wczesniejszy sie podpiac ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...