Skocz do zawartości

wiza narzeczeńska

kiara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej Wkrótce lecę do mojego kochanie do USA na wizie narzeczeńskiej i chciałam sie zorientować jak wygląda rozmowa z urzędnikiem w USA i czy mogę kupić bilet w jedna stronę Dziękuję z góry za odpowiedz

Napisano

czy mozesz opisac ile trwala cala twoja biurokracja z wiza narzeczenska?? Mozesz podac kiedy zostaly zlozone twoje dokumenty (i w jakim miejscu )w urzedzie w stanach i po jakim czasie petycja wrocila do Warszawy i ile czekalas na wizyte w Ambasadzie.

Dzieki za pomoc----------nie tylko mi bo jest tu jeszce pare innych osob ktore sledza ten temat. :)

Napisano

Hej :) Od złożenia wszystkich papierów przez mojego narzeczonego w Californii cała procedura trwała ok 7 i pół miesiąca. Od otrzymania pierwszych dokumentów z Ambasady w Polsce do wyznaczonej wizyty było półtora miesiąca. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania chętnie służę pomocą. ;) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej kiara, super, ze juz masz za soba te cala procedure. Ja tez czekam na wize narzeczenska. Podobno dokumenty w tym tygodniu zostaly wyslane do Polski. Mam pytanie: jak wygladala Twoja rozmowa z konsulem? Jakie pytania Ci zadawal i czy musialas robic jakas oplate? Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Napisano

Hej dziewczyny! Ja rowniez czekam na wize narzeczenska. Musze przyznac, iż moje emocje nieco opadly po przeczytaniu postow Kiary. Moj narzeczony zlozyl wniosek rowniez w Californi ponad miesiac temu. Oboje z niepokojem czekamy na kolejne etapy. Mielismy nadzieje, iz trwa to troszke krocej, ale najwidocznie nalezy uzbroic sie w cierpliwosc. Szperalam troche po necie w celu zorientowania sie co do czasu trwania calego procesu. Niestety wszystko jest wzgledne w tej kwestii.

Pozdrawiam was i zycze powodzenia oraz cierpliwosci :P Iva.. jak dlugo Ty juz czekasz?

Napisano

Witam... ja czekam 4,5 miesiaca... ale mysle, ze juz niedlugo powinnam dostac pakiet z Polski. Narzeczony dostal 21 sierpnia info z Visa Centr. ze petycja zostala wyslana do Polski. Teraz zostaje kwestia czekania na korespondencje z W-wy. Pozdrawiam serdecznie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...