kiara Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 hej Wkrótce lecę do mojego kochanie do USA na wizie narzeczeńskiej i chciałam sie zorientować jak wygląda rozmowa z urzędnikiem w USA i czy mogę kupić bilet w jedna stronę Dziękuję z góry za odpowiedz
jeni*** Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 Hej mozesz mi napisac jak dlugo czekalas na wize narzeczenska?? I czy mozesz mi napisac jakie dokumenty skladal twoj narzeczeny??
kiara Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2007 hej możesz skorzystać z tych stronek - tam masz wszystko wymienione co będzie wam potrzebne http://www.prawoimigracyjneusa.com/wiza_narzeczenska.htm lub http://www.visajourney.com/faq/k1faq.htm Pozdrawiam
Jackie Napisano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2007 czy mogę kupić bilet w jedna stronę Możesz.
aggga Napisano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2007 czy mozesz opisac ile trwala cala twoja biurokracja z wiza narzeczenska?? Mozesz podac kiedy zostaly zlozone twoje dokumenty (i w jakim miejscu )w urzedzie w stanach i po jakim czasie petycja wrocila do Warszawy i ile czekalas na wizyte w Ambasadzie. Dzieki za pomoc----------nie tylko mi bo jest tu jeszce pare innych osob ktore sledza ten temat.
kiara Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej Od złożenia wszystkich papierów przez mojego narzeczonego w Californii cała procedura trwała ok 7 i pół miesiąca. Od otrzymania pierwszych dokumentów z Ambasady w Polsce do wyznaczonej wizyty było półtora miesiąca. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania chętnie służę pomocą. Pozdrawiam
iva Napisano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej kiara, super, ze juz masz za soba te cala procedure. Ja tez czekam na wize narzeczenska. Podobno dokumenty w tym tygodniu zostaly wyslane do Polski. Mam pytanie: jak wygladala Twoja rozmowa z konsulem? Jakie pytania Ci zadawal i czy musialas robic jakas oplate? Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Magdzia Napisano 4 Września 2007 Zgłoś Napisano 4 Września 2007 Hej dziewczyny! Ja rowniez czekam na wize narzeczenska. Musze przyznac, iż moje emocje nieco opadly po przeczytaniu postow Kiary. Moj narzeczony zlozyl wniosek rowniez w Californi ponad miesiac temu. Oboje z niepokojem czekamy na kolejne etapy. Mielismy nadzieje, iz trwa to troszke krocej, ale najwidocznie nalezy uzbroic sie w cierpliwosc. Szperalam troche po necie w celu zorientowania sie co do czasu trwania calego procesu. Niestety wszystko jest wzgledne w tej kwestii. Pozdrawiam was i zycze powodzenia oraz cierpliwosci Iva.. jak dlugo Ty juz czekasz?
iva Napisano 5 Września 2007 Zgłoś Napisano 5 Września 2007 Witam... ja czekam 4,5 miesiaca... ale mysle, ze juz niedlugo powinnam dostac pakiet z Polski. Narzeczony dostal 21 sierpnia info z Visa Centr. ze petycja zostala wyslana do Polski. Teraz zostaje kwestia czekania na korespondencje z W-wy. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.