violetta Napisano 7 Września 2007 Zgłoś Napisano 7 Września 2007 Jesli moge cos powiedziec to wlasnie tacy tzw ludzie nie uprzejmi,zgryzliwi sa razem,czasami sie wspieraja i czuja sie dobrze w swoim srodowisku,natomiast ten co sie dobrze zachowuje musi przekonac inne osoby ze jest taka osoba . I tu masz racje, ale muszę też powiedzieć, że jak narazie spotkałam na swojej drodze samych miłych Polaków. I z całą przyjemnościa reagowałam na nasza ojczystą mowę. Tak samo jak inni reagowali gdy słyszeli że zwracam się do męża lub syna po polsku.Zagadywali i wymienialiśmy choćby kilka zdań. Jak narazie przepełniona jestem optymizmei i mam nadzieję że będzie tak jak najdłużej.
sly6 Napisano 15 Września 2007 Zgłoś Napisano 15 Września 2007 Ameryka odsłania prawdziwe oblicze człowieka http://www.truepol.com/index.php?subaction...amp;ucat=1& raczej to samo by sie stalo w Polsce ,czlowiek zawsze pozostanie taki sam obojetnie gdzie by nie byl.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.