machos1234 Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Mam pytanie. Jezeli przy rejestracji telefonicznej powiedzia3em ze wype3niam wniosek recznie to czy moge tak czy inaczej wype3nia dodatkowo elektronicznie? zeby krocej czekac ??
Chomik Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Mam pytanie. Jezeli przy rejestracji telefonicznej powiedzia3em ze wype3niam wniosek recznie to czy moge tak czy inaczej wype3nia dodatkowo elektronicznie? zeby krocej czekac ?? Czy zostales umowiony na ktorys z piatków? 8)
machos1234 Napisano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Tak dok3adnie wizyte mam na 4 lutego (piątek)
Chomik Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Tak dok3adnie wizyte mam na 4 lutego (piątek) Widzisz... Pani Cie pytala w jaki sposob wypelnisz wniosek, poniewaz chciala przyznac Ci termin, a Ambasada glosi, iz "osoby z formularzami DS-156 wype3nionymi odrecznie bedą mog3y umówia sie na rozmowe z konsulem jedynie w piątki." Nie wiem czy to oznacza, ze w pozostale dni przyjmuja tylko osoby z formularzami on-line (dziwne by to bylo i chyba nierealne...), czy nie ma to znaczenia, ale... ja bym na Twoim miejscu - teraz i tak niczego nie zmienisz - wypelnil on-line i odrecznie, wzial obydwa i... liczyl, ze Ci sie jakos uda pominac dlugaaaaa zapewne kolejke. Powodzenia!
Flame of Udun Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 mozesz ew drugi raz sie umowic i powiedziec ze masz wypelniona aplikacje online, moze Ci dadza szybszy termin... F
Chomik Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 mozesz ew drugi raz sie umowic i powiedziec ze masz wypelniona aplikacje online, moze Ci dadza szybszy termin...F Szybszy? Czyli na jutro No nie wiem, czy az tak sie spieszy naszemu koledze... Raczej chodzi Mu o unikniecie kolejki przed wejsciem. :oops:
machos1234 Napisano 2 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Ale prosze o znaczną odpowiedz Wype3niaa wniosek elektronicznie dodatkowo czy nie? ;P
Chomik Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Ale prosze o znaczną odpowiedz Wype3niaa wniosek elektronicznie dodatkowo czy nie? ;P Odpowiedzialem: wypelnij, nic nie ryzykujesz - przekonasz sie na miejscu... A nawet sam sie przy ul. Pieknej zainteresuj czy Cie szybciej wpuszcza.
Szymek87 Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Witaj, by3em na wizycie 18 stycznia, wiec wiem co i jak Uwa?am iz nie ma to zadnego wp3ywu. Bo i tak, jezeli pojdziesz do ambasady, zapyta sie Ciebie starsza kobieta przed wejscie jaki masz wniosek. DLATEGO WYPELNIJ ELEKTRONICZNIE DS-156 (DLA MEZCZYZN DODATKOWO DS-157). Ok gdy juz wejdziesz do tak jakby przedsionka , oni takze zapytaja sie Ciebie o wniosek, i teraz..... Jezeli masz wniosek wype3niony recznie to... zaprosza Ciebie do kawiarenki internetowej w celu elektronicznego wype3nienia... Jezeli masz wniosek wypelniony elektronicznie to... IDZIESZ DALEJ I jestes szybciej obslugiwana Pozdr. i daj znac, czy dostalas wize PS ja mam na rok )
Szymek87 Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Jezleli masz jeszcze wizyte na godziny poranne 8-10 to zjaw sie juz tam oko3o 7,30 by3em mniej wiecej o takiej godzinie i tak staly przede mna 6 osob PS. tutaj masz moja historyjke (moze sie przyda) http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=928 Jeszcze raz Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.