maG_xx Napisano 11 Września 2007 Zgłoś Napisano 11 Września 2007 Witam , mam takie pytane , chcialbym sobie przywieść monitor z usa , ale nie wiem co bedzie na lotnisku w usa, czy beda jakies problemy , chce kupic 22 cale monitorek samsunga ?? pozdrawiam i czekam na wypowiedzi
sly6 Napisano 11 Września 2007 Zgłoś Napisano 11 Września 2007 a to zalezy czy bedziesz mial do tego bagaz podreczny no zalezy ile wazy taki monitor... Ty sie przygotuj na spotkanie z celnikiem jak bedziesz szedl z takim pudelkiem...
Wojtek-J Napisano 11 Września 2007 Zgłoś Napisano 11 Września 2007 Witam , mam takie pytane , chcialbym sobie przywieść monitor z usa , ale nie wiem co bedzie na lotnisku w usa, czy beda jakies problemy , chce kupic 22 cale monitorek samsunga ??pozdrawiam i czekam na wypowiedzi Myslisz o LCD czy o CRT? Nie sadze, zeby zmiescil sie w podreczny. Na niektorych lotniskach sprawdzaja wymiary podrecznego (trzeba wlozyc go do odpowiedniego 'pudelka' i jesli sie nie miesci - odpada). W bagazu glownym ryzyko uszkodzenia jest zbyt duze. Tak jak napisal Sly6 - dla celnika bedziesz atrakcyjnym lupem
gigi Napisano 11 Września 2007 Zgłoś Napisano 11 Września 2007 ja z usa przywiozlam 19lcd. fartem sie zmiescial w podreczny ale bylo ciezko go upchnac (oczywiscie bez pudelka wiozlam) na lotnisku sie nie czepiali, a w polsce przemknelam jakby nigdy nic. A nawet gdyby to nie mialam orginalnych papierow i byl to prezent od cioci
maG_xx Napisano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2007 witam , chce wziasz w glownym bagazu, dobrze okrecic i nie brac zadnych dokumentow na niego co wy na to ?? 22 " zmieszcza sie w torbe bagarzowej, mysle gdybym dobrze oblorzyl ubraniami i obkrecil w folie z babelkanie nie powinno byc problemow?? jak myslicie tylko nie wiem co na to celnicy pozdro
sly6 Napisano 12 Września 2007 Zgłoś Napisano 12 Września 2007 a duzo bedziesz miec przesiadek,jak duza masz ta torbe?? a co na to celnicy, hm jak beda chcieli Cie sprawdzic wtedy bedzie bez znaczenia gdzie taki monitor przewozisz..Pamietaj ze maja Oni prawo sparwdzic caly Twoj bagaz jesli wyda Im cos podejrzane.
Ptysiu2006 Napisano 12 Września 2007 Zgłoś Napisano 12 Września 2007 Ja lecac Air France przewiozlem 17 jako podreczny mialem przesiadke w PAryzu zadnych problemow a na Okeciu sie nic nie doczepili
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.