Rademedes Napisano 25 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2007 znam podobna sprawe chociaz wydaje sie byc bardziej skomplikowana niz Twoja, nie chce sie rozpisywac bo z natury kazda sprawa jest inna, ale ta ktora znam wygladala jak ja opisalem w skrocie wyzej
dianka Napisano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2007 hej. rademedes mam prosbe.Mozesz mi na priv opisac o tej sprawie ktora ty znales i ponoc byla gorsza od mojej i co z niej wyniklo.Jakie efekty i dlaczego sadzisz ze mnie sie uda,prosze napisz mi jak bys mial czas,bede wdzieczna.
dianka Napisano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2007 Witam. wlasnie dzis dali odmowe. pozdrawiam.i dziekuje tym ktorzy trzymali kciuki.niewiem co teraz.
ali Napisano 28 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2007 witaj dianka sory ze nie odpisalam ci wczesniej ale nie moglam sie tez pozbierac z moja sprawa, dzieki za mile slowa ,przykro mi ze nie udalo sie wiem co czujesz bo jestem w tej samej sytuacji,ale sa inne wyjscia jezeli chcesz sie wiecej dowiedziec to podaj adres emaila pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.