Nyla Napisano 25 Września 2007 Zgłoś Napisano 25 Września 2007 Mam taki sam problem, wredny babiszon nie wyrwał mi I-94 ale jakoś się tym nie przejmuję bo w tym roku jechała ze mną koleżanka której w zeszłym roku nie wyrwano tego dokumentu, nic nigdzie nie wysyłała żeby potwierdzić opuszczenie granic USA i w tym roku przy ponownym wjeździe nie było najmniejszych problemów. Także nie panikujcie :]
sloneczko85 Napisano 2 Października 2007 Zgłoś Napisano 2 Października 2007 Jak wylatywalam z Usa po raz pierwszy nie zabrali mojej I94. Nigdzie nie wysylalam. Zawsze mam z soba tak na wszelki wypadek ale nigdy sie o to nie pytali (latalam miedzy PL a USA kilkakrotnie)
sly6 Napisano 2 Października 2007 Zgłoś Napisano 2 Października 2007 sloneczko85 lepiej miej karty pokladowe wrazie jakby prosili .
t0d Napisano 2 Października 2007 Zgłoś Napisano 2 Października 2007 mi nawet jak zabrała pani na lotnisku O'Hare I-94 to i tak, jak będę tam lecieć, wezmę ze sobą karty pokładowe z tych wakacji - przezorny zawsze ubezpieczony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.