Żanet Napisano 4 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 czy ktos z was wybiera sie wlasnie w to miejsce w czerwcu 2005?? a moze macie jakies doswiadczenia z nim zwiazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bozka Napisano 10 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Osobiście nie by3am ale s3ysz3am ?e bardzo fajne miejsce.. Szczególnie jeśli sie porówna inne miejsca w Wisconsin- czytaj np Sister Bay :wink: Przynajmniej coś sie dzieje :smt038 :smt020 :smt041 :piwo: Ale to wszystko wiadomości z drugiej reki wiec mo?e sie ktoś jeszcze wypowie na ten temat. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talula Napisano 11 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ja te? mam tylko wiadomości z drugiej reki: nie ma tam podobno problemów z pracą- miejscowośa typowo wypoczynkowa (hotele, motele, restauracje) ale jeśli masz jakieś uprzedzenia do poloni w usa to jeszcze sie zastanów- w WD mieszka ich wieeeelu plus w ciągu lata Polako-Amerykanie spedzający tam wakacje; poza tym: w wakacje sporo studentów na w&t wiec tez sporo imprez , powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 11 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Z WD jest tak ze nalezy przyjechac wczesniej bo pozniej jest problem z praca. 2/3 lata temu byl bardzo kiepski sezon (padalo i bylo malo turystow) a duzo studentow przyjechalo.. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marver Napisano 2 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Czesc ! Ja mialem przyjemnosc choc w sumie niewielka bycia tam. Jesli interesuja Cie jakies blizsze informacje o tym miejscu to napisz do mnie. Jedna rada unikaj goscia nazwiskiem Adam Miller to taki dziadek polak co niby ulatwia zycie studentom ale nie warto z nim sie zadawac na drugi dzien nic nie pamieta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia_82 Napisano 20 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Ja równie? by3am w tym malutkim miasteczku w ubieg3e lato. Miejscowośa jako miejscowośc nawet 3adna, z pracą by3o dośa kiepsko, bo by3 tam wysyp polaków. Tzn cie?ko by3o znale?a druga prace. Ale za to mo?na zawrzea wiele ciekawych znajomości, nie mówiąc ju? o ciąg3ych imprezach;) Jest to miejscowośa którą moge polecia na pierwszy wyjazd do USA. Ale sama nie chce ju? tam wrócia w tym roku. A, i równie? potwierdzam - strze? sie Adama Millera!! pozdrowionka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kshem Napisano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam.....no ja tez wybieram sie w czerwcu do pracy w Wisconsin Dells i mam nadzieje ze znajde drugą prace. Bardzo mala jest ta miejscowosc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam.....no ja tez wybieram sie w czerwcu do pracy w Wisconsin Dells i mam nadzieje ze znajde drugą prace. Bardzo mala jest ta miejscowosc ? chyba w sumie 3000 mieszkancow.... ale w sezonie chyba tam jest 30 tys osob... F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kshem Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Fiendix a jak jest z noclegiem ? Latwo znalezc? Jakie ceny? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Fiendix a jak jest z noclegiem ? Latwo znalezc? Jakie ceny? Pozdrawiam ok 40 - 60 usd za pokoj 2/3 osobowy.. Naprawde zalezy kiedy przylecisz, jak sie dogadasz i czy Ci przeszkadza kiepski standard i "wieksze" odleglosci... Na piersze miesiac licz ze wydasz 75 usd depozytu + 75 za kazdy tydzien minimum. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.