Skocz do zawartości

Prawo Jazdy - Illinois Chicago

Szeli

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hahaha Panie Wojtek..... Gratuluje Panu, niesamowitych wręcz umiejętności szukania tematów na forach. Pańskie rady tyle mnie na uczyły, że mam zamiar startować w przyszłej olimpiadzie forumowiczów. Podejrzewam, że forum internetowe to Pana życiowa pasja i tacy osobnicy jak ja, nie posiadający odpowiednich umiejętności oraz uprawnień, mogą wyprowadzać Pana z równowagi. Zaryzykuje stwierdzenia, że jest Pan pedagogiem. Prawda? Tak czy siak zazdroszcze Panu czasu na szukanie tych wszystkich informacji. Pozdrawiam wszystkich Wyszukiwaczy Tematów

Wasz Kolega

Wally

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dziekuje bardzo za gratulacje.

Odpowiadajac na pytanie - nie, nikt mnie nie wyprowadzil z rownowagi :) i nie, nie jestem pedagogiem.

Ja po prostu nie jestem leniem - ktorym niestety jestes Ty :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

a ja mam zupelnie inne pytanie czy ma ktos link do kopi lub formy testu? chodzi mi o dokladnie taki sam test jaki trzeba zdac o prawo jazdy z odpowiedziami najlepiej. dzieki

Napisano

Testem nie ma sie co przejmowac, szczegolnie ze w ramach tej samej oplaty mozesz podchodzic X razy (jezeli sie nie myle trzy). Proponuje przejrzec najpierw podrecznik, ale jezeli podwinie sie noga mozna od razu podejsc ponownie. Pozdrawiam :)

• 1 rok później...
Napisano

Nie chce zakladac nowego tematu.

Spytam tutaj:

Ile razy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Illinois a dokladnie w Chicago ? Jest jakis limit ?

Wiem ze na drugi dzien mozna przyjsc i zdawac ponownie . Tylko czy jest wyznaczony jakis limit prob ?

Napisano
Testem nie ma sie co przejmowac, szczegolnie ze w ramach tej samej oplaty mozesz podchodzic X razy (jezeli sie nie myle trzy). Proponuje przejrzec najpierw podrecznik, ale jezeli podwinie sie noga mozna od razu podejsc ponownie. Pozdrawiam :)
Nie chce zakladac nowego tematu.

Spytam tutaj:

Ile razy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Illinois a dokladnie w Chicago ? Jest jakis limit ?

Wiem ze na drugi dzien mozna przyjsc i zdawac ponownie . Tylko czy jest wyznaczony jakis limit prob ?

Jeju ... ludzie. Post wyżej popatrzeć, naprawdę tak ciężko ?

Napisano

Jezeli podwinie sie noga na egzaminie praktycznym to nie mozna zadawac go od razu tylko na drugi dzien mozna przyjsc i przystapic ponownie do egzaminu praktycznego (bodajze).

Co do egzaminu teoretycznego to nie wiem czy mozna podchodzic od razu czy trzeba odczekac i przyjsc na drugi dzien.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...