wally Napisano 28 Września 2008 Zgłoś Napisano 28 Września 2008 hahaha Panie Wojtek..... Gratuluje Panu, niesamowitych wręcz umiejętności szukania tematów na forach. Pańskie rady tyle mnie na uczyły, że mam zamiar startować w przyszłej olimpiadzie forumowiczów. Podejrzewam, że forum internetowe to Pana życiowa pasja i tacy osobnicy jak ja, nie posiadający odpowiednich umiejętności oraz uprawnień, mogą wyprowadzać Pana z równowagi. Zaryzykuje stwierdzenia, że jest Pan pedagogiem. Prawda? Tak czy siak zazdroszcze Panu czasu na szukanie tych wszystkich informacji. Pozdrawiam wszystkich Wyszukiwaczy Tematów Wasz Kolega Wally
Wojtek-J Napisano 28 Września 2008 Zgłoś Napisano 28 Września 2008 Dziekuje bardzo za gratulacje. Odpowiadajac na pytanie - nie, nikt mnie nie wyprowadzil z rownowagi i nie, nie jestem pedagogiem. Ja po prostu nie jestem leniem - ktorym niestety jestes Ty
Yoshi Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2008 a ja mam zupelnie inne pytanie czy ma ktos link do kopi lub formy testu? chodzi mi o dokladnie taki sam test jaki trzeba zdac o prawo jazdy z odpowiedziami najlepiej. dzieki
FUGAZI Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2008 Kliknij tutaj a potem znajdz podstrone odpowiednia dla swojego stanu, na niej powinines znalezc testy wraz z wynikami.
Xmen Napisano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2008 Testem nie ma sie co przejmowac, szczegolnie ze w ramach tej samej oplaty mozesz podchodzic X razy (jezeli sie nie myle trzy). Proponuje przejrzec najpierw podrecznik, ale jezeli podwinie sie noga mozna od razu podejsc ponownie. Pozdrawiam
lukaszekkk Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2010 Nie chce zakladac nowego tematu. Spytam tutaj: Ile razy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Illinois a dokladnie w Chicago ? Jest jakis limit ? Wiem ze na drugi dzien mozna przyjsc i zdawac ponownie . Tylko czy jest wyznaczony jakis limit prob ?
rafal723 Napisano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2010 Testem nie ma sie co przejmowac, szczegolnie ze w ramach tej samej oplaty mozesz podchodzic X razy (jezeli sie nie myle trzy). Proponuje przejrzec najpierw podrecznik, ale jezeli podwinie sie noga mozna od razu podejsc ponownie. Pozdrawiam Nie chce zakladac nowego tematu.Spytam tutaj: Ile razy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Illinois a dokladnie w Chicago ? Jest jakis limit ? Wiem ze na drugi dzien mozna przyjsc i zdawac ponownie . Tylko czy jest wyznaczony jakis limit prob ? Jeju ... ludzie. Post wyżej popatrzeć, naprawdę tak ciężko ?
lukaszekkk Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2010 Jezeli podwinie sie noga na egzaminie praktycznym to nie mozna zadawac go od razu tylko na drugi dzien mozna przyjsc i przystapic ponownie do egzaminu praktycznego (bodajze). Co do egzaminu teoretycznego to nie wiem czy mozna podchodzic od razu czy trzeba odczekac i przyjsc na drugi dzien. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.