Chomik Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Chomiczku dziekuje za dobre checi i pomoc:)Juz biore mapke Otoz moja podroz zaczynam w stanie Teksas--Luizjana--Missisipi--Alabama--Floryda--Georgia--Karolina--Wirginia--Pensylwania--Ohio--Indiana---i w koncu Illinois Wiec sam widzisz, ze drugi kierowca ( czyli ja ) przyda sie z pewnoscia. Nie pytaj sie prosze, ile mam dni na te wycieczke bo malutko, a moze akurat:) Pozdrawiam i dziekuje Wiolu, koncze to, co obiecalem. Pozostaly nam nastepujace stany: Luizjana, Mississippi, Floryda, Karolina, Ohio i Indiana... Louisiana - nie mozna wyrobic sobie prawa jazdy stanowego, wiec... mozna jezdzic na polskim, warto miec miedzynarodowe. Mississippi - jak wyzej Floryda - tez tak samo, jezdzij na polskim, miej ze soba miedzynarodowe Karoliny - "A valid license issued by a government agency from a home state or country is required to legally drive in this State." - mozna, to informacja ze strony Karoliny Polnocnej, Poludniowa sie nie otwiera, ale przyjmijmy, ze przepisy maja podobne Ohio - mozesz... Indiana - wez miedzynarodowe, jezdzij spokojnie... To tak by wygladalo, Wiolu, te ostatnie stany potraktowalem krocej niz poprzednio, ale o wiele trudniej o informacje z nimi zwiazane, wiec musze sie zdac na posrednie wiadomosci. Gdybys jednak dostala mandat, to przeslij go do mnie, zwroce Ci pieniadze
wiola Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Nie mam zamiaru placic mandatu, ale zapamietam :diabel: DZIEKUJE CHOMICZKU Wynika z tego , ze moge wszedzie majac miedzynarodowe Pa Wiola
Bozka Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Chomiczku nasza forumowa Tega G3owo Wiesz mo?e jak sie sprawa przedstawia w stanie Maryland Czy mo?na sobie wyrobia tam prawko i ile czasu mo?na je1dzia na miedzynarodowym... i czy w ogóle mo?na???
GhOsT Napisano 9 Marca 2005 Zgłoś Napisano 9 Marca 2005 jak ktos potrzebuje prawka w Illinois a nie ma SS ani waznej wizy to pisac na maila po informacje: plghost@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.