Sears Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Czy mogę jeździć po stanach z polskim prawem jazdy i czy mogę jeździć po stanach samochodem z polską rejestracją i dowodem rej. oczywiście... odp.
FUGAZI Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Po jakich stanach? Bo to zalezy od stanu, niektore beda akceptowaly polskie prawko, niektore nie, lepiej sobie wyrobic miedzynarodowe w Polsce. Co do drugiego pytania, to mozna oczywiscei mozesz, tylko po co, taniej bedzie wynajac samochod na miejscu, lub nawet kupic. Sprawdzales koszty sprowadzenia samochodu do US z Polski i z powrotem?
Sears Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 Sprawdzales koszty sprowadzenia samochodu do US z Polski i z powrotem? gdzieś tak koło 3000$ chodzi mi o New Jersey, Pennsylwania, Ohio, Indiana, Michigan, Illinois oraz Virginia...
cavscout Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Jak masz wazne dokumenty to tak, pytanie jest tylko czemu.
FUGAZI Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 gdzieś tak koło 3000$chodzi mi o New Jersey, Pennsylwania, Ohio, Indiana, Michigan, Illinois oraz Virginia... Sprawdz prawo w poszczegolnych stanach: http://www.dmv.org/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.