Ona Napisano 7 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2005 Witam:) Czytalam liczne posty i zauwazylam ze na forum duzo sie pisze o wizach turystycznych dla studentow V roku, ktorzy maja wiele obaw :? Ja jestem w klasie maturalnej i chcialabym w tym roku wyjechac do US na wakacje ( wiza typu B2). Rzecz jasna musze najpierw starac sie o ta wize :? Uwazacie ze mam szanse? Chce isc na rozmowe niedlugo, gdy jeszzce trwa rok szkolny. Mam leciec do rodziny (sa Amerykanami). W zeszlym roku tez u nich bylam, wtedy dostalam wize turystyczna na rok. Chcialam byc 2 miesiace a pobyt dostalam na 4:) mimo to wykorzystalam niecale 2. Moj wyjazd, tak samo jak w zeszlym roku jest typowo turystyczny, nie zamierzam tam pracowac. Po prostu nadarzyla sie taka okacja wiec chce ja wykorzystac, a po za tym jeszcze wielu pieknych miejsc w US nie zdazylam obejrzec :? JaK oceniacie moje szanse? POZDRAWIAM:)
Chomik Napisano 7 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2005 Uwazacie ze mam szanse? Jak oceniacie moje szanse? Witaj na pokladzie! Szanse masz jak zwykle takie same, jak osoby, ktore wybieraja sie po wize turystyczna, moze troche zwiekszaja sie, skoro bylas juz raz i wrocilas nawet przed czasem... Odpisze Ci tak - jedna z moich kolezanek miala rok przerwy w nauce po maturze, a mimo to dostala bez problemu wize turystyczna i nastepnie wyjechala na wakacje do USA... Czyli jest to naprawde realne... P.S. A moze Twoje promesa wizowa bylaby jeszcze wazna w momencie, gdy chcesz sie tam udac? Pamietaj, ze mozesz wyjechac nawet w ostatnim dniu jej waznosci. 8)
Ona Napisano 7 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2005 dzieki za odp. ale niestety moja wiza za ok 2 tygodnie wygasnie wiec bede musiala starac sie o nowa niestety :x w zasadzie to widze ze moj post umiescilam w nieodpowiedniej rubryce bo ja nie chce emigrowac, tylko powinnam zapisac to w "wizy turystyczne" No to Cie przenios3em Tamten wątek - w dziale " Forum ogólne" usuwam... Jeśli chcesz coś dodaa do swoich wypowiedzi, wciśnij "Edytuj", a po zmianie ponownie "Wyślij". Ch.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.