Skocz do zawartości

Work&travel- New York City

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja tez na opcje job hunting-czy ktos sie orientuje jakie sa mozliwosci pracy w NY na okres wakacyjny dla dziewczyny? czy latwo znalezc prace?

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jacy w wy jestescie naiwni. Po co wam ten nyc? Zeby moc sie chwalic, ze mieszkalem w nyc? Przeciez nikt oprocz was nie bedzie na tyle naiwny, zeby uwierzyc ze taki student z polski znalazl tam jakas dobra prace i dobre mieszkanie w dobrej dzielnicy. Oni tam roboli maja az za duzo.

No ale jak ktos jedzie na wat do usa, zeby pracowac na budowie - to ciezko z kims takim prowadzic dyskusje (bo taki ktos nie da sobie powiedziec, ze mu sie to kompletnie nie oplaca).

Napisano
No ale jak ktos jedzie na wat do usa, zeby pracowac na budowie - to ciezko z kims takim prowadzic dyskusje (bo taki ktos nie da sobie powiedziec, ze mu sie to kompletnie nie oplaca).

nie kazdy mysli tylko o pieniadzach. ja jade na wat (ale nie do nyc), zeby pozwiedzac, poznac ludzi, przezyc fajna przygode. a pieniadze nie sa dla mnie zadnym celem.

Napisano
Jacy w wy jestescie naiwni. Po co wam ten nyc? Zeby moc sie chwalic, ze mieszkalem w nyc? Przeciez nikt oprocz was nie bedzie na tyle naiwny, zeby uwierzyc ze taki student z polski znalazl tam jakas dobra prace i dobre mieszkanie w dobrej dzielnicy. Oni tam roboli maja az za duzo.

hej! o co Tobie biega? dlaczego uwazasz ze w Ny tylko na budowie mozna pracowac?

Poza tym ja tez nie jade do Usa dla kasy. Niektorzy maja inne cele w zyciu!

Napisano

poczytajcie sobie jego inne posty to będziecie wiedzieć że człowiek ten nie ma życia - w żadnym poście nie napisał konkretu gdzie był, z jaką firmą itd słowiem: nic poza psioczeniem, pieniactwem i żalami - więc trudno brać to co napisze na serio

szkoda że nie ma na tym forum opcji <ignoruj> bo już się nudny zrobił ten ktoś

Napisano

Do Duszka - masz wszelkie znamiona trolla. Gdzie tylko wejdziesz robisz zamieszanie. Wrzuć na luz, OK?

Do reszty osób biorących udział w tym wątku - proszę nie odpowiadać na zaczepki, nic tak nie irytuje trolla jak to że nikt z nim nie chce gadać. Jest szansa że da sobie spokój bez interwencji.

PS. Nie przekonacie go rozmawiając z nim, szkoda klawiatury :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...