jimix Napisano 25 Marca 2008 Zgłoś Napisano 25 Marca 2008 Hey! A jak wyglada sprawa z telewizorami w samolotach?
sly6 Napisano 25 Marca 2008 Zgłoś Napisano 25 Marca 2008 Jak LOT dostanie 787 to beda tv dla kazdego pasazera a teraz masz 1 dla wszystkich Np w lepszych liniach lotniczych masz juz tv dla kazdego pasazera np Swiss tak ma.
jimix Napisano 26 Marca 2008 Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 Jak LOT dostanie 787 to beda tv dla kazdego pasazera a teraz masz 1 dla wszystkich Np w lepszych liniach lotniczych masz juz tv dla kazdego pasazera np Swiss tak ma. Zartujesz?! Jeden? A 787 bedzie latal do USA? I jeszcze kiedy wprowadzaja B787?
sly6 Napisano 26 Marca 2008 Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 Podobno ma latac ale nie sadze aby wszystkie samoloty 787 lataly do USA bo beda tez latac do Kanady i Pekinu maja wejsc na rynek cos 2008-2009
henoch Napisano 17 Września 2008 Zgłoś Napisano 17 Września 2008 zabawna historia. Pierwszy raz lotem leciaialem przez atlantyk (samolot B767 - 300 ) no i zapowiedzieli ze bedzie indiana 4. ja sie rozgladam gdzie te cholerne telewizory.. tylko jeden ekran z przodu kabiny (projektor) ktory musial byc zepsuty bo przez cala podroz mial efekt stroboskopowy. Kakbym siedzial blizej to chyba by mi po 10 minutach na mozg padlo. Nie pytalem o film poniewaz i tak nie chcialem ogladac. ( film o bezpieczenstwie tez nie zostal wyswietlony pomimo zapowiedzi. hehe) poza ekranem wszystko bylo ok. Jedzenie takie samo jak nie lepsze jak w innych liniach, tylko jeden dzieciak i plakal dosyc krotko. ( pozatym lecialem united, delta, nwa i klm -klm i nwa podobaly mi sie najmniej)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.