Skocz do zawartości

Lot LOT'em

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak LOT dostanie 787 to beda tv dla kazdego pasazera a teraz masz 1 dla wszystkich :)

Np w lepszych liniach lotniczych masz juz tv dla kazdego pasazera np Swiss tak ma.

Napisano
Jak LOT dostanie 787 to beda tv dla kazdego pasazera a teraz masz 1 dla wszystkich :)

Np w lepszych liniach lotniczych masz juz tv dla kazdego pasazera np Swiss tak ma.

Zartujesz?! Jeden? :)

A 787 bedzie latal do USA?

I jeszcze kiedy wprowadzaja B787?

Napisano

Podobno ma latac ale nie sadze aby wszystkie samoloty 787 lataly do USA bo beda tez latac do Kanady i Pekinu :)

maja wejsc na rynek cos 2008-2009

• 5 miesięcy później...
Napisano

zabawna historia. Pierwszy raz lotem leciaialem przez atlantyk (samolot B767 - 300 ) no i zapowiedzieli ze bedzie indiana 4. ja sie rozgladam gdzie te cholerne telewizory.. tylko jeden ekran z przodu kabiny (projektor) ktory musial byc zepsuty bo przez cala podroz mial efekt stroboskopowy. Kakbym siedzial blizej to chyba by mi po 10 minutach na mozg padlo. Nie pytalem o film poniewaz i tak nie chcialem ogladac. ( film o bezpieczenstwie tez nie zostal wyswietlony pomimo zapowiedzi. hehe) poza ekranem wszystko bylo ok. Jedzenie takie samo jak nie lepsze jak w innych liniach, tylko jeden dzieciak i plakal dosyc krotko. ( pozatym lecialem united, delta, nwa i klm -klm i nwa podobaly mi sie najmniej)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...