Gosia 21 Napisano 8 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2007 Hej!Jestem ciekawa jak to jest z tymi wizami.W tym roku byłam na work and travel.Strasznie mi sie podobało,poznałam wielu fajnych ludzi w pracy ,bylo po prostu super dlatego chcialam sie wybrac do usa na dwa tyg 21.12-5.01 na sylwestra,zeby zobaczyc jak tam wyglada ta swiateczna goraczka:) itp,odwiedzic poznanych przyjaciol,jestem na 4 roku farmacji i na pewno zamierzam wrocic do domku ,czy konsul moze sie przyczepic do tego ze bylam juz w tym roku w usa? wrocilam na czas,tydzien przed wygasnieciem wizy,nawet nie wykorzystlam 30 dni na podrozowanie czy cos:) bede wdzieczna za opinie:) pozdrawiam
sly6 Napisano 9 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2007 Gosia 21 i tak powiesz na rozmowie ze poznalas duzo przyjaciol,znajomych z ktorymi chcesz spedzic Nowy Rok. Jak nie zlamalas prawa bedac w USA to masz szanse na wize turystyczna,bedzie sie liczyc to po co lecisz,do kogo oraz ze chodzisz na studia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.