WOJTEK85 Napisano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich, na forum-dostałem dzisiaj oferte z camp america do pracy w pralni na campwekeela w maine, i prosze o informacje na temat tego kampu, jade pierwszy raz, a cos mi sie wydaje ze dostałe moferte za wczesnie, ktos był tam z was moze to jakies bagno?
Pozycjonero Napisano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2007 Rozumiem, że chodzi Ci o postcamp...Pewnie, że jest taka możliwość. Rok temu postcamp trwał 2 tygodnie, w tym roku były to 3 tygodnie. Oczywiście nie każdy może zostać na postcampie. Dyrektor obozu przyjmuje zapisy od wszystkich, ale ostateczna decyzja podejmowana jest po konsultacji z szefem departamentu. Oczywiście liczba miejsc na postcampie jest ograniczona. Można sobie wybrać na ile chce się zostać, czy na tydzień, dwa czy może trzy. Fajne jest to, że jak długo byś nie został to i tak obóz podrzuca Cie do Nowego Jorku za free. Jeśli mój obóz będzie np. w Kalifornii to i tak za darmo polecę z powrotem do Nowego Jorku??
MRozycki Napisano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2007 Jeśli mój obóz będzie np. w Kalifornii to i tak za darmo polecę z powrotem do Nowego Jorku?? Cała ta rozmowa dotyczyła konkretnego obozu - French Woods. Apropos French Woods, to na 100% będą mieli swojego reprezentanta na targach pracy w Warszawie 1 marca.
michal_s Napisano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2008 Osobiscie sie wybiore zeby odstraszyc troche potencjalnych pracownikow na campie ktory mialem nieprzyjemnosc odwiedzic w ubiegle wakacje.
mr_tomi Napisano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 A jak tam z czasem wolnym na kampie? Mozna po pracy zrelaksowac sie i zregenerowac sily przy jakims browarku? Jakies imprezki albo maly wyskok poza kamp na party czy cos w tym stylu?
sly6 Napisano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 Tutaj masz napisane o tych imprezach: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=9902
adrianger Napisano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 Cała ta rozmowa dotyczyła konkretnego obozu - French Woods.Apropos French Woods, to na 100% będą mieli swojego reprezentanta na targach pracy w Warszawie 1 marca. Jesli mowicie o targach Camp America to niedziela, 24 lutego w Wa-wie.
sasza Napisano 1 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2008 Mowa jest chyba o targach organizowanych przez CCUSA... Swoją drogą, to mają sporo niższe ceny...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.