lilpowderpuff Napisano 23 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2007 Czy spokojnie moge podrozowac krajowo z samym paszportem(niewazna wiza)?
sly6 Napisano 23 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2007 Tego nikt Ci nie zagwarantuje poniewaz co jakis czas lapia takie osoby jak Ty na lotach krajowych.
Rademedes Napisano 23 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2007 Tego nikt Ci nie zagwarantuje poniewaz co jakis czas lapia takie osoby jak Ty na lotach krajowych. mozesz sie posluzyc innym dokumentem ze zdjeciem
Pshemass Napisano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2007 Dla samego strachu nie chciałbym podróżować na takim dokumencie. Wielkiego problemu nie stanowi zrobienie prawa jazdy - to chyba najlepszy sposób, a jeśli już musisz z paszportem to nie podchodź za wcześnie, a w ostatniej chwili przed odlotem - to z reguły zniechęca urzędasów do szczegółowej kontroli
Rademedes Napisano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2007 Wielkiego problemu nie stanowi zrobienie prawa jazdy - to chyba najlepszy sposób, w ktorym konkretnie miejscu nie stanowi to problemu ? (no i ta niewazna wiza)
Misiek.www Napisano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2007 A co jeśli stara wiza wygasła, wystąpiłem o zmianę statusu, wciąż czekam na decyzję. Mam tylko notice of action. Mogę spokojnie latać?? Czy może przemęczyć sie autobusem czy pociągiem?
sly6 Napisano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2007 Kiedys bylo tak ze osoby ktore czekaly na odpowiedz z urzedu mogly podrozowac i nie musialy sie obawiac dopuki ich sprawa byla w toku. A co do podrozy pociagiem lub autobusem to powoli i tutaj sie zmienia.
Misiek.www Napisano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2007 a jak jest dziś z tym samolotem? Może ma ktoś aktualne informacje
Magnum Napisano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2007 Jeśli twoja sprawa jest w toku, to możesz legalnie przebywać dopóki nie dostaniesz odpowiedzi odmownej (oczywiście jeśli dostaniesz odpowiedź pozytywną, to dalej możesz przebywać legalnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.