fikimiki Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 Jak to jest z dojazdem autobusami? Mam do pokonania odleglosc 60 km z lotniska do mniejszej miejscowosci w USA. Nie widza za bardzo polaczen busowych. Ktos wie jakie drogie sa taxi na Wschodnim Wybrzezu? Czy 100$ wystarczy mi na te odleglosc?
sly6 Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 a masz poleczenie pociagiem? moze napisz gdzie jedziesz to ktos moze wie jak tam sie dostac
t0d Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 za 100$ to możesz nawet samolotem próbować taxi na pewno nie - za drogie co do autobusów: www.greyhound.com
Wojtek-J Napisano 17 Maja 2008 Zgłoś Napisano 17 Maja 2008 Jak to jest z dojazdem autobusami? Mam do pokonania odleglosc 60 km z lotniska do mniejszej miejscowosci w USA. Nie widza za bardzo polaczen busowych. Ktos wie jakie drogie sa taxi na Wschodnim Wybrzezu? Czy 100$ wystarczy mi na te odleglosc? 100 dolcow na 60 km w taksowce moze nie wystarczyc. Moze lotnisko polaczone jest w jakis sposob z miastem i stamtad mozesz wziac autobus (np. www.greyhound.com) lub pociag (www.amtrak.com). Najlepiej byloby dogadac sie z pracodawca - wielu odbiera swoich z lotniska. Napisz wogole gdzie ladujesz i gdzie chcesz dotrzec, moze uda sie nam pomoc.
Broower Napisano 22 Maja 2008 Zgłoś Napisano 22 Maja 2008 A ja załózmy mam taką sytuację... Ląduję w Bostonie i muszę dostać się do York Beach. Wiem jak się dostać z Bostonu do miejscowości Portsmouth położonej między Bostonem a York Beach ale nie wiem jak sie z Portsmouth dostać do York Beach. Ma ktoś jakiś pomysł?
Wiepszynka Napisano 30 Maja 2008 Zgłoś Napisano 30 Maja 2008 A małe pytanko. Jedziesz na jakiś camp czy coś? Bo w takiej sytuacji mnie z Portsmouth odebrali ludzie z campu.. ok juz sie sama doinformowalam ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.