kubakj Napisano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 Karty po BINie nie sa limitowane, a po weryfikacji adresu. Po BINie to by musieli niezla baze miec Pozatym w niektorych krajach karty wydawane sa i administrowane z innych krajow.
peaceania Napisano 15 Marca 2008 Zgłoś Napisano 15 Marca 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć szczegóły. Szukam taniego połączenie PL -> NY, a następnie NY -> PL. (Wybrane linie lotnicze to Lufthansa i UA, z przesiadką w Duseldorfie) Na stronie www[dot]cheaptickets[dot]com znalazłem interesującą mnie ofertę. Problem w tym, że obywatele PL nie moga płacić kartą. Jak wygląda sytuacja gdyby kartą zapłacili znajomi z USA i kupili bilet na moje nazwisko? Czy i gdzie mogą być problemy? Jak dalej wygląda moja odprawa na lotnisku? To nie obywatelstwo jest wazne tylko z jakiego banku masz karte kredytowa. Kupowalam online wiecej niz raz bilety lotnicze na amerykanskich stronkach...tyle ze poprostu placilam za nie amerykanska karta kretydowa. Nikogo przeciez nie obchodzi twoje obywatelstwo...
Magkri Napisano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2008 To wszystko jest chore!!! Dlaczego mój mąż obywatel Pl posiadająci Dinersa i Amerikam express nie może nimi zapłacić. Przecież to są ich karty?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.