Skocz do zawartości

e-ticket kupiony przez Amerykanina dla osoby z Polski... pytania.

papaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty po BINie nie sa limitowane, a po weryfikacji adresu. Po BINie to by musieli niezla baze miec :P Pozatym w niektorych krajach karty wydawane sa i administrowane z innych krajow.

• 3 miesiące później...

Napisano
Witam, chciałbym się dowiedzieć szczegóły. Szukam taniego połączenie PL -> NY, a następnie NY -> PL. (Wybrane linie lotnicze to Lufthansa i UA, z przesiadką w Duseldorfie)

Na stronie www[dot]cheaptickets[dot]com znalazłem interesującą mnie ofertę. Problem w tym, że obywatele PL nie moga płacić kartą.

Jak wygląda sytuacja gdyby kartą zapłacili znajomi z USA i kupili bilet na moje nazwisko? Czy i gdzie mogą być problemy? Jak dalej wygląda moja odprawa na lotnisku?

To nie obywatelstwo jest wazne tylko z jakiego banku masz karte kredytowa. Kupowalam online wiecej niz raz bilety lotnicze na amerykanskich stronkach...tyle ze poprostu placilam za nie amerykanska karta kretydowa. Nikogo przeciez nie obchodzi twoje obywatelstwo...

• 1 miesiąc później...
Napisano

To wszystko jest chore!!!

Dlaczego mój mąż obywatel Pl posiadająci Dinersa i Amerikam express nie może nimi zapłacić. Przecież to są ich karty?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...