lukebanks Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Jak w temacie: jezeli zostajecie - to legalnie czy nie? Czy naprawde warto tak ryzykowac, gdy dolar stoi tak nisko? Pozdrawiam
637th Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 a ja mam pytanie czy jadąc na W&T mo?na pó1niej zostaa w stanach legalnie? tzn. czy isnieje taka prawna mo?liwośa ?
lukebanks Posted February 17, 2005 Author Report Posted February 17, 2005 a ja mam pytanie czy jadąc na W&T mo?na pó1niej zostaa w stanach legalnie? tzn. czy isnieje taka prawna mo?liwośa ? zawsze sie cos znajdzie
Chomik Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Tak, istnieja takie mozliwosci: 1. Zmieniasz status wizy z J1 na a) turystyczna (nie mozesz pracowac, a potem... juz na inna raczej nie zmienisz powtornie), studencka F1 - idziesz do szkoly, to daje Ci, gdzies w dalekiej perspektywie, mozliwosc starania sie o wize H1B, ale to dluuuga droga, lacznie ze studiami itd... Jest to zatem naprawde jedynie dla wytrwalych i potrzeba miec wiele szczescia poza tym. 2. Malzenstwo 3. Adopcja 4. Azyl :smt040
Luzzak Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 A po co w ogole wyjezdzac na stale - pobawic sie w wakacje na maxxa, przezyc co nieco :wink: i wracac - to jest to 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.