chanti Napisano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2007 czy musze płacic cło za rzeczy kupione w outlecie? poniewaz mam zamiar troche tych rzeczy sobie kupic
seguar Napisano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2008 Pewnie tak, nikt ci zreszta tego nie bedzie sprawdzal bo i po co wazne ze sa nowe, ja tez sporo rzeczy kupilem w outletach i zadnych problemow z tym nie mialem. Jesli kupisz ubrania to wystarczy ze wyrzucisz metki i juz smialo mozesz celnikowi powiedziec ze przywiozles je ze soba z kraju
Widget Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Tzn. odciac metki ktore sa wszyte czy cenowe ..??
pinacolada Napisano 28 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2008 Hej! Chcialam spytac o przewozenie ubran oczywiscie nakupilam ich mase i glownie dla mnie wiec problemu z metkami nie ma, ale kupilam troche ciuchow dla rodzinki itp, wiec przy nich tez musze odrywac metki? Chcialabym poprostu zeby bylo widac ze ubrania sa nowe a nie jakies lewe bo to na prezenty prosze o odpowiedz!
sly6 Napisano 28 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2008 pinacolada przepraszam jesli beda ze sklepu i bedzie widac ze sa nowe to po co komu te metki?no chyba ze na sprzedaz .. ja dostawalem ubrania z zagranicy i zawsze byly bez metki ale za to bylo widac ze One sa ze sklepu...
gal Napisano 28 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2008 Hej!Chcialam spytac o przewozenie ubran oczywiscie nakupilam ich mase i glownie dla mnie wiec problemu z metkami nie ma, ale kupilam troche ciuchow dla rodzinki itp, wiec przy nich tez musze odrywac metki? Chcialabym poprostu zeby bylo widac ze ubrania sa nowe a nie jakies lewe bo to na prezenty prosze o odpowiedz! nie rozumiem kompletnie po co komlikujesz sobie zycie tymi metkami,w ostatecznosci mozesz je odjac i potem w polsce przy wreczaniu prezentow dopiac agrafka jesli jest to takie istotne aby byla metka
pinacolada Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 ale nie odpowiedzieliscie na moje pytanie ;>
sly6 Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 Odpowiedzielismy na Twoje pytanie,,jesli w czasie kontroli nie chcesz miec klopotow to oderwij metki ... no chyba ze to beda pojdenycze rzeczy ale wtedy raczej by sie o to nie pytala ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.