zdezorientowana Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Czytam forum, staralam sie tez znalesc potrzebne informacje na oficjalnej stronie USCIS, jednak jestem coraz bardziej zagubiona w tych procedurach. Na stronie USCIS wspomniane jest jedynie, ze po slubie potrzebujemy wyslac z mezem forme I-130 oraz G-325A ... jednak na stronie forum znalazlam informacje rowniez o I-864 oraz I-693. Czy te formy rowniez wysyla sie razem z I-130, czy dopiero pozniej? Dodam, ze maz jest obywatelem i staramy sie o zalegalizowanie mojego pobytu na terenie USA. Blagam pomozcie, bo juz nic nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 zajzyj tu: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=9485 wysylasz : petycję I-130 - aplikację o Adjustment of Status I-485 - Affidavit of Support I-864 - dane bio w ilości 4 sztuki na Ciebie, 4 sztuki na męża G-325A - aplikację o pozwolenie na pracę I-765 - badania lekarskie I-693 - aplikację o Advance Parole I-131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdezorientowana Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 A te badania lekarskie, to sie odrazu wysyla czy czeka sie na to az zatwierdza, ze dostali tamte dokumenty i przysla zlecenie na badania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.