http://www.informacjeusa.com/2010/08/24/uz...ch-pod-ochrona/
Użytkownicy Kart Kredytowych Pod Ochroną
Rozpoczęty przez sly6, 25 sie 2010 12:16
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 sierpień 2010 - 12:16
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
AdSense
Napisano 25 sierpień 2010 - 19:23
najlepsza ochrona jest wtedy jak sie ich w ogole nie uzywa , pokazujac jednoczesnie bankom i wall street srodkowego palca hehe
AdSense
Napisano 25 sierpień 2010 - 21:33
Użytkownik bigguy dnia 25.08.2010, 19:23 napisał
najlepsza ochrona jest wtedy jak sie ich w ogole nie uzywa , pokazujac jednoczesnie bankom i wall street srodkowego palca hehe
Używam kart kredytowych od kiedy pamiętam, najpierw w Polsce, potem tu w USA. Nigdy nie zapłaciłem ani grosza (centa) procentów. Kart używam bardzo często, lepiej nimi płacić niż gotówką, są bardziej wygodne. Uważam, że to wspaniały wynalazek, daje możliwość płacenia nie swoimi pieniędzmi, bez żadnych opłat. Rachunki, jeśli to tylko możliwe też opłacam kartą kredytową. Cała wypłata leży na koncie i procentuje (chociaż tylko teoretycznie, bo procent obecnie jest tak niski, że aż go "nie widać"). Raz w miesiącu wysyłam 3 czeki na spłatę trzech kart kredytowych. I tyle.
Wiem, że Ty masz inne zdanie, ale sam wiesz z czego to wynika. Kiedyś o tym gdzieś pisałeś.
AdSense
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych