Witam!
Nie wiecie w jaki sposób najlepiej szukać pracy w Chicago na wizę J-1? Ja mieskzam przy Belmont i Long. Narazie poszukuję pracy wśród polskich instytucji i może coś z tego będzie jednak chciałbym też dowiedzieć się o inne opcje np. jakieś roznoszenie ulotek w downtown itp. Macie jakieś pomysły?
Praca Na Wizę J-1 W Chicago
Rozpoczęty przez Sebol2010, 04 lip 2011 23:42
3 odpowiedzi w tym temacie
AdSense
Napisano 05 lipiec 2011 - 00:00
na forum piszemy aby 1 temat ten sam..
co do szukania pracy to dlaczego szukasz wsrod Polonijnych?a w innych byles
szukasz przez ogloszenia w prasie,w necie ..
co do szukania pracy to dlaczego szukasz wsrod Polonijnych?a w innych byles
szukasz przez ogloszenia w prasie,w necie ..
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Napisano 05 lipiec 2011 - 00:08
Sorki za dwa tematy. Narazie szukam wśród polonijnych bo mieszkam blisko wszelkiego rodzaju polskich sklepow, restauracji itp. Nie mam doświadczenia w szukaniu pracy w USA. Co będę robił nie ma to dla mnie większego znaczenia - byle nie budowlanka. A w jaki sposób najlepiej szukać? Osobiście chodzić po sklepach, restauracjach? Na jakich stronach w necie można szukać?
AdSense
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych