Sebol2010 Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Witam! Nie wiecie w jaki sposób najlepiej szukać pracy w Chicago na wizę J-1? Ja mieskzam przy Belmont i Long. Narazie poszukuję pracy wśród polskich instytucji i może coś z tego będzie jednak chciałbym też dowiedzieć się o inne opcje np. jakieś roznoszenie ulotek w downtown itp. Macie jakieś pomysły?
sly6 Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 na forum piszemy aby 1 temat ten sam.. co do szukania pracy to dlaczego szukasz wsrod Polonijnych?a w innych byles szukasz przez ogloszenia w prasie,w necie ..
Sebol2010 Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Sorki za dwa tematy. Narazie szukam wśród polonijnych bo mieszkam blisko wszelkiego rodzaju polskich sklepow, restauracji itp. Nie mam doświadczenia w szukaniu pracy w USA. Co będę robił nie ma to dla mnie większego znaczenia - byle nie budowlanka. A w jaki sposób najlepiej szukać? Osobiście chodzić po sklepach, restauracjach? Na jakich stronach w necie można szukać?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.