Mgdalena123 Napisano 5 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2008 Przyjechalam na wizie J1 jako au-pair , byla w programie przez 2 lata , po zakonczeniu programu zamienilam swoj status na studencki F1 i skonczylam dwuletni College . Obecnie dalej mam status studencki i jestem w trackie OPT (practical optional training). Wychodze za maz za obywatela USA i bede skladac aplikacje o Zielona Karte. Czy wraz z aplikacja mam wyslac wszystkie moje DS2019 czy tylko aktualny ? Czy moj maz ktory uzyskal obywatelstwo przez Neutralization ( urodzil sie w Polsce) musi zlozyc jego Akt Urodzenia z aplikacja? dzieki wielkie za pomoc
Agula Napisano 5 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2008 Wyslij kopie wszystkich dokumentow, ktore potwierdzaja Twoj status od poczatku. Jezeli chodzi o akt urodzenia meza to my nie wysylalismy, tylko sama kopie aktu naturalizacji. Akt urodzenia wzielismy na wszelki wypadek na sama rozmowe.
Jackie Napisano 5 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2008 Czy moj maz ktory uzyskal obywatelstwo przez Neutralization NATURALIZATION
Mgdalena123 Napisano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 6 Lutego 2008 Dzieki wielkie za pomoc:D Chcialam meza zneutraliowac:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.