Aga26 Napisano 20 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz..tak wlasnie myslalam ....ze ma ja tylko w paszporcie..
karla Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 ja tez jade do krakowa na targi )) ja bym chciala do NJ !!! mam tam wujka i chce pozniej pojechac do niego na wakacje
Aga26 Napisano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 W takim razie spotkamy sie w Krakowie ..pewnie znajdziesz fajny camp dla siebie bo jest ich du?o w okolicach NY:)... Ja by3am w ubieg3ym roku na campie w Illinois i by3o bardzo fajnie..jezyk podszlifowa3am:) i pozna3am du?o fajnych ludzi z którymi dalej utrzymuje kontakt ... Tylko nie zapomnij zabrac latarki!!!
karla Napisano 21 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 to widze ,ze ty juz z doswiadczeniem jestes ja jade pierwszy raz mam nadzieje ze bedzie fajnie
Flame of Udun Napisano 21 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz..tak wlasnie myslalam ....ze ma ja tylko w paszporcie.. chyba wiza jest tylko wazna z promesa... tak jak wiza J1 = wazna tylko z DS2019. F
Chomik Napisano 21 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 chyba wiza jest tylko wazna z promesa... tak jak wiza J1 = wazna tylko z DS2019. Nikt nie napisal, ze tak nie jest... Ale w rzeczywistosci wize ma w paszporcie, tylko w paszporcie, dopoki ktos Mu jej nie wydrze.
Flame of Udun Napisano 21 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 chyba wiza jest tylko wazna z promesa... tak jak wiza J1 = wazna tylko z DS2019. Nikt nie napisal, ze tak nie jest... Ale w rzeczywistosci wize ma w paszporcie, tylko w paszporcie, dopoki ktos Mu jej nie wydrze. hehe co madrzejszy policjant to wie ze student musi miec wize, I94 oraz promesy przy sobie... wtedy wie ze jest to "wazna" wiza. Co prawda teraz doszedl jeszcze sevis wiec musi chyba dzwonic do INS jesli chce sie na 100% upewnic. F
Aga26 Napisano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2005 dzieki za wyjasnienie...czyli wniosek taki ze nalezy unikac policjantow;) pozdrawiam....
bart simpson Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 heellloo ja dostalem plejsment guarantee i sie boje rozmowy z konsulem nie wiem czemu bo moj angielski jest komunikatywny ale boje sie ze nie da mi grubas (nie przesadzasz?) wizy, wszystko juz mam oplacone lacznie z 526 euro, wiec czekam na miejsce na campie bo nie mam jeszcze i na rozmowe kto cos wie na ten temat niech napisze dziekowka i do zobaczenia w USA jak bede mial plejsment sie odezwe. ELk-Mazury :!: Po co piszesz o tym samym w trzech ró?nych miejscach? Za3o?y3eś oddzielny wątek, wiec - prosze - nie powtarzaj tego samego w innych, dobrze? Pozdrawiam, Ch.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.