oliwka911gt Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 mam pytania (podejrzewam ze odp sa proste) w ptk6 (DS 158) mam wpisac imiona i nazwiska moich rodzicow mimo iz oni nie ubiegaja sie o wize? co mam wpisac w work experience present? jesli nie pracuje a moja praca bedzie staz a czy w work experiance previous mam wpisac ze bylam au pair? jesli to byla wymiana miedzynarodowa i zadnych podatkow nie placilam. w ptk29 (DS156) w rubryce dodatkowe wizyty co nalezy wpisac? bylam w stanach dwa lata - program au pair, a dodatkowe wizyty? internship to nie praca tylko trening i nauka zawodu, wiec co mam wpisac w ptk 32 (DS156)? za duzo czytam chyba forum jednego i drugiego, az wkoncu zorbil mi sie maly kociolek w glowce Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Jesli bylas w USA 1 raz to ten tylko wpisujesz i nic wiecej,bo sa oosby ktore bywaja tam czesciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.