cpi Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 dostalem odpowiedz z uscis w sprawie mojej aplikacji o wize b2, wiza zostala mi przyznana. Problem w tym, ze jej waznosc jest od 22 lutego 2008 do 23 lutego 2008, czyli na jeden dzien! ponadto stempel pocztowy na liscie ma date 26 lutego. O co tu do cholery chodzi? czy to jakas pomylka czy takie przypadki sie zdarzaja i teraz musze sie pogodzic z tym, ze stracilem legalny status? dokumenty skladalem we wrzesniu i w aplikacji napisalem, ze potrzebna mi wiza do polowy stycznia. Jako ze jednak do stycznia nie otrzymalem zadnej odpowiedzi, to przedluzylem swoj pobyt do teraz. No i teraz dali mi wize, ktora juz jest niewazna. czy ktos sie spotkal z czyms takim i moze mi to jakos sensownie wytlumaczyc, ewentualnie doradzic jak to odkrecic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Poczekaj na odpowiedz Kariny bo 1 raz o takim czyms slysze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.