Rademedes Napisano 21 Marca 2008 Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 heh to pewnie sie spotkamy gdzies w okolicach ;-)
Skolo Napisano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 Założe osobny wątek, bo to troszke nie na temat ))
Gusia Napisano 31 Marca 2008 Zgłoś Napisano 31 Marca 2008 eh... no i nie mam gdzie mieszkac w AC jesli ktos ma jakies pomysly ze zorganizowaniem lokum albo kiedys byl i ma jakies namiary bede wdzieczna za pomoc. To moje gg: 1875393, mail: jagusia-20@wp.pl, no i oczywiscie tu pojawiam sie regularnie Pozdrawiam
kiniabizi Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 w ac jest darmowy internet w bibliotece na teenesse ave na rogu z atlantic ave mozna korzystac jednorazowo 30 min trzeba tylko wejsc i wydrukowac bilecik z komputera dobra rzecz jak ktoos ma laptopa czesto tez w domkach odbiera wi-fi, z praktycznych rzeczy to centrum handlowe to Hamilton mall( autobusy z dworca autobusowego w ac) ogolnie to nieduze miasto i szybko poznacie co gdzie jest bez problemu, fajna rzecza jest kupienie roweru od murzyna albo nowy ok50$ tylko ze kradna czesto
karassus Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 slaby mialam dostep do neta ostatnio- sorry ja jade okolo 3 czerwca z btc, a opcje wybralam taka ze na miejscu sie w kasynie dogadam (albo i nie ) z pracodawca . Mieszkanie niby ma nam pomoc znalesc biuro ale kto wie jak to w koncu wyjdzie, nikomu sie przeciez nianczyc nas nie bedzie chcialo- pisze nas bo jade z kolezanka tyle ze my lecimy po raz pierwszy i nawet nie wiemy od ktorej strony sie za to zabrac Szczerze mówiąc, to nawet bym nie liczyła na pomoc BTC, bo nie są w stanie pomóc. Najlepiej szukać na własną rękę. Wiem to z doświadczenia
karassus Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 Powiem szczerze, ze juz nieduzo czasu zostało do waszych wyjazdów. Ja juz w tym roku nie jade, ale jak tak patrze, jak sie umawiacie na wspolne mieszkanie, spotkania za oceanem, to az mi slinka leci i znow chcialabym powrocic do tamtych rejonow, chociazby tylko aby odwiedzic swoich znajomych. Ale niestety nie da sie byc w wielu miejscach na raz Pozdrawiam i zycze rewelacyjnych wakacji z wrazeniami
norbi_2 Napisano 29 Maja 2008 Zgłoś Napisano 29 Maja 2008 Jakie są szanse znalezienia w Atlantic City pracy na miejscu? Bede tam w polowie czerwca. Niby mam byc tam rikszarzem, ale mysle ze praca nie bedzie zbyt urokliwa wiec bede szukal czegos innego. Jakie sa Wasze opinie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.