NoiseMc Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Rozpoczelismy z pracodawca proces starania sie o H1B jednak obawiam sie ze moj poziom wyksztalcenia moze nie byc wystarczajacy. Mam ukonczone 2 lata z 3,5 letnich studiow informatycznych oraz udokumentowane 3 lata pracy w zawodzie. Firmy, ktore robia tutaj ewaluacje mowia ze to co mamy moze nie wystarczyc. Czy ktos wie z doswiadczenia czy to starczy i ewentualnie co z tym zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Nie znam Twojej sytuacji do konca, ale ja tego nie widze zbyt rozowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Witam z tego co ja sie orientuje a przeczytałem już sporo na forum bez wyższego wykształcenia nie masz sie co ubiegać. No chyba ,że jesteś w trakcie studiów. Chociaż nie wydaje mi sie żeby to wiele zmieniło. Pozdrawiam Łukasz :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.