Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna - Formalności

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czego nalezy sie wystrzegac wypelniajac DS-156

czy moge podac adres znajomego w polu gdzie nalezy wpisac adres pod jakim sie zatrzymam w USA

Jezeli zamierzam zostac w USA okolo 4 miesiace czy wpisac tyle czy lepiej mnie?

Co wpisac w pole: Kto pokryje koszty Pana/Pani podróży?

Napisano

Wystrzegac sie nalezy pisania nieprawdy a co do czasu pobytu to On jest dobry dla kogos kto sie uczy i leci na wakacje w tym czasie,dla kogos kto ma rente ,ma troche lat na karku itd,Ty ze pracujesz i jesli nawet to jest firma Ojca mozesz zle wypasc bo kto Ci da tyle wolnego oraz za co tam bedziesz zyc i na to zwroc uwage ..a kto oplaca podroz to jesli Ty pracujesz to wpisz siebie.

• 3 miesiące później...
Napisano

Witam, mam pytanie co do formularza DS_156 a konkretnie pytanie nr. 38pierwszy podpunkt, co najlepiej wpisac?prawde ze bylem karany za nieplacenie naleznosci czy niewpisywac nic? bedzie to mialo jakis wplyw na decyzje konsula??

Napisano

Pamietaj o jednym ze jesli sklamiesz a to kiedys wyjdzie to wtedy nikt Ci nie uwierzy 2 raz(bedzie to bardzo trudne) a jesli napiszesz prawde to wtedy przygotuj sie na pytanie za co to bylo ..

Napisano

pare lat temu nie placilem alimentow bo bylem na zasilku i dostalem zawiasy po jakims czasie, jak to wplywa otrzymanie wizy turystyczno-biznesowej? Jak podchodza do tego w ambasadzie? jak bylem karany to mam przekreslone prawo otrzymania wizy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...